REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Felix Stroe anunţă reorganizarea Consiliului Judeţean Constanţa

Felix Stroe anunţă reorganizarea Consiliului Judeţean Constanţa

Replica API 26 august 2016 | 01:07 196

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, care a fost prezent la deschiderea Şcolii de Vară a femeilor social-democrate, a făcut câteva precizări cu privire la modul în care funcţionează alianţa PSD-PMP-ALDE în Consiliul Judeţean. „După cum vedeţi, în Consiliul Judeţean lucrurile se desfăşoară într-un mod cu totul transparent. Putem lua ca exemplu ultima hotărâre de CJ, în care s-a constituit acea comisie de Repartizare a Fondurilor către Unităţile Teritoriale, în care sunt reprezentanţi ai tuturor partidelor.

Consiliul Judeţean deja gândeşte bine. În luna septembrie se va adopta o nouă organigramă, care ţine cont de experienţa altor consilii judeţene din România şi de problema numărul 1 de absorbţie a fondurilor europene. Funcţionează această alianţă atât cu Partidul Mişcarea Populară, cât şi cu ALDE. Este o alianţă într-adevăr eficientă, viabilă“, a spus Felix Stroe. De asemenea, acesta a mai menţionat că în acest an nu vor mai candida membri de partid din Bucureşti pe listele de la constanţa pentru parlamentare, ci numai din Constanţa.

Totodată, Stroe a mai spus că apreciază activitatea senatorului Nicolae Moga. În ceea ce privește Școala de Vară a femeilor din PSD, Felix Sroe a precizat: ''Mai mulți ziariști, analiști de prestigiu, vor prezenta diverse expuneri. Este astăzi prezent domnul Cumpănașu, cu o expunere extraordinară pe probleme de actualitate economică. Într-un cuvânt, este într-adevăr o școală, în care Organizația de Femei a PSD va acumula pregătire și instruire pentru campania de alegeri generale'', a mai afirmat Stroe.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367