REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Felix Stroe face curte afaceriştilor din port: Investitori ca Samara şi Comănescu trebuie respectaţi. Pe Bosânceanu îl aşteptăm în PSD

Felix Stroe face curte afaceriştilor din port: Investitori ca Samara şi Comănescu trebuie respectaţi. Pe Bosânceanu îl aşteptăm în PSD

Replica API 24 octombrie 2015 | 19:31 1151

Felix Stroe efectuează o manevră de repoziţionare radicală a PSD, declaraţiile sale devenind din ce în ce mai surprinzătoare. Astfel, după lepădarea de Mazăre, noul preşedinte PSD Constanţa încearcă să şi-i apropie pe duşmanii predecesorului său. Stroe spune că fără afaceri Constaţa nu există, iar investitori portuari precum Stere Samara, Gabriel Comănescu sau Gheorghe Bosânceanu trebuie respectaţi şi sprijiniţi. „Şi Samara, şi Gabi Comănescu trebuie respectaţi.

Bosânceanu a fost întotdeauna aproape de PSD, sufleteşte, chiar dacă încearcă să-şi salveze afacerea sub fiecare guvern în parte. Dacă vrea să se înscrie în PSD, îl aşteptăm cu braţele deschise. Iar acesta este un semnal pentru toţi oamenii de afaceri”, a spus Felix Stroe. Iar subiectul sosirilor în PSD este unul cât se poate de activ în aceste momente, noua conducere chemându-i înapoi pe toţi cei care au plecat din partid în perioada Mazăre.

„Am adresat tuturor celor care au fost în PSD Constanţa şi au plecat să-şi reanalizeze poziţia şi-i aşteptăm înapoi cu drag şi cu respect”, a mai spus Stroe. Printre cei nominalizaţi a reveni în PSD sunt fostul prefect Petre Chirobocea, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Petre Stancă, fostul lider al organizaţiei de tineret Lungoci etc. Primul reîntors în partid anunţat oficial, Gheorghe Donţu, a luat locul de vicepreşedinte lăsat liber de Cristi Darie, care şi-a dat demisia din funcţia de trezorier al organizaţiei, a explicat Felix Stroe.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne sugi pula la toti machidonii bai saracule
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614