REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Felix Stroe: „Ne batem la București să aducem bani pentru Constanța”

Felix Stroe: „Ne batem la București să aducem bani pentru Constanța”

Replica API 29 septembrie 2015 | 12:53 174

Comitetul Executiv al PSD Constanța, reunit luni la Casa de Cultură a Sindicatelor, a stabilit oficial susținerea lui Liviu Dragnea pentru preluarea șefiei partidului la nivel național. Totodată, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a fost nominalizat pentru funcția de vicepreședinte al PSD la nivel național. Cu acest prilej, Felix Stroe a anunțat că s-a bătut în ultima perioadă pentru ca Guvernul să aloce banii „pe care Constanța îi merită”, aceasta „indiferent de culoarea politică a primarului”.

„Avem foarte multe lucruri de rezolvat în continuare. Cele două luni care au trecut de la alegerile județene de partid au zburat ca fulgerul. Vom organiza întâlniri după Congres în diverse puncte ale județului cu activul nostru de partid, cu reprezentanții noștri din administrația publică locală. Ne vom organiza astfel încât să încheiem anul cu rezultate bune în privința administrării județului, al comunităților locale și să ne pregătim foarte bine pentru anul 2016. Să știți că ne-am luptat și ne luptăm la București pentru resurse mai consistente pentru județul nostru, pe măsura contribuției pe care o avem la bugetul național consolidat. Am reușit pentru toate comunitățile, nu doar pentru comunitățile PSD și se poate vedea dacă luăm ultima rectificare a bugetului național consolidat. A fost o susținere pentru toate comunitățile județului Constanța, fără discriminare politică vis-a-vis de culoarea primarului. Suntem partid de guvernământ și avem o răspundere față de județul Constanța, nu doar pentru comunitățile conduse de primarii noștri. Ne vom lupta în continuare și la anul și la rectificarea din octombrie pentru resurse consistente financiare alocate județului Constanța. (...) Județul Constanța nu trebuie împărțit în cetățeni de culoare roșie, verde. Cei care conduc județul au o răspundere, să încercăm în timpul mandatului nostru să lăsăm o impresie corectă, o impresie demnă, de oameni care am vrut și am reușit să ne facem datoria”, a spus Felix Stroe.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367