REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Felix Stroe renunţă la candidatura pentru postul de secretar general al PSD. Ce funcţie ar putea primi!

Felix Stroe renunţă la candidatura pentru postul de secretar general al PSD. Ce funcţie ar putea primi!

Replica API 24 iunie 2019 | 01:06 405

Preşedintele PSD Constanţa nici nu confirmă, nici nu infirmă ştirea momentului!

Preşedintele PSD Constanţa nici nu confirmă, nici nu infirmă ştirea momentului!

Veşti extrem de interesante după şedinţa social-democraţilor de sâmbătă, de la Neptun! Congresul pentru desemnarea conducerii PSD are loc pe data de 29 iunie, însă PSD-iştii s-au reunit în acest week-end la malul mării, pentru a tranşa situaţia şi pentru a-şi negocia susţinerea (fiecare în funcţie de sfera de influenţă şi în funcţie de ceea ce îşi doreşte). Premierul Viorica Dăncilă, care candidează la funcţia de preşedinte al PSD, a fost destul de zgârcită în declaraţii la finalul şedinţei. Ea a răspuns întrebărilor legate de intenţia lui Eugen Teodorovici de a candida la preşedinţia României. Însă, nici o declaraţie despre negocierile dintre colegii săi sau despre potenţiala remaniere guvernamentală!

Surse de la vârful PSD au precizat, pentru Replica de Constanţa, că încep să se aşeze lucrurile în privinţa viitoarei conduceri a partidului. Spre exemplu, urmare a negocierilor, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, ar urma să renunţe la candidatura pentru funcţia de secretar general. El ar urma să primească "la schimb" postul de ministru al Transporturilor, atunci când va fi "operată" o remaniere guvernamentală! Ce e drept, se discută o posibilă remaniere, iar pe lista celor vehiculaţi că vor părăsi ministerele se numără şi Răzvan Cuc de la Transporturi.

Contactat de "Replica" de Constanţa, Felix Stroe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţiile noastre. El a lăsat loc de interpretare: "Astăzi (22 iunie - n.r.) s-au făcut nişte anunţuri de către unii colegi. Listele de candidaţi se închid pe 26, la miezul nopţii", a spus Stroe.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369