REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Femei, între care și minore, CONSTRÂNSE să se PROSTITUEZE!

Femei, între care și minore, CONSTRÂNSE să se PROSTITUEZE!

Replica API 14 septembrie 2019 | 00:47 439

Procurorii DIICOT Iași, la data de 12.09.2019, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților G.C. și G.B.C., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și trafic de persoane.

În fapt s-a reținut că, începând cu anul 2018, inculpații G.C. și G.B.C., prin inducere în eroare și constrângere, au recrutat mai multe persoane de sex feminin, dintre care și o minoră, pe care le-a transportat, transferat și exploatat prin obligarea la practicarea prostituției în municipiul Iași și în municipiul Botoșani, precum și în mai multe orașe din Marea Britanie (Leeds, Bolton, Chester și Preston). În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, victimele erau adăpostite în diferite apartamente închiriate, unde erau abuzate verbal și fizic de către inculpați, pentru a le determina să practice prostituția. Atunci când una dintre victime refuza acest lucru, era constrânsă prin mai multe metode, fiind lipsită de libertate și interzicându-i-se să comunice cu familia. În vederea exploatării sexuale a victimelor, inculpații au publicat mai multe anunțuri pe diferite site-uri de profil. La data de 12.09.2019, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a inculpaților G.C. și G.B.C., pentru o perioadă de 30 de zile. Față de un alt inculpat, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo, nu le obliga nimeni sa se duca la ciomag! Singure se duc, ce sa faca sa lucreze pe 1000 lei . Nevasta mea face 10mii Euro pe luna in UK
0
0
nu e vorba de respect fata de semni, saracia din Romania a determinat asta, daca golanii astia ar fi fost prinsi in meserii si locuri de munca stabile nu s-ar fi apucat de proxenetism, si apoi mai este si mediul politic favorabil pt asa ceva, caci si politicienii astia trebuie sa-si umple buzunarele, la fel ca si politistii, si uite asa s-a ajuns la retelele astea de trafic de fiinte umane
0
0
Treziti-va politistilor, pana nu avem un Gheorghe Dinca si in Constanta.
4
0
Exploatarea sexuala sau prin munca,adica sclavie,o fac indivizii care nu au nimic in comun cu respectul fata de semeni. Traumele produse victimelor sunt pe viata,asadar pedepsele ar fi normal sa fie de cel putin treizeci de ani de detentie fara drept de reducere cu nici o zi. Din pacate la noi cei mai periculosi si cei mai inumani sunt mai degraba protejati,de parca ar fi specimene valoroase,iar victimele sunt in continuare speriate de repercursiuni din partea infractorilor si de nedreptati si cheltuieli impuse de autoritati.
4
0
Prindeti ,dovediti,condamnati toti proxenetii caci sunt cu miile in RO.Deoarece prostitutia nu poate fi eradicata neam din cauza de nu place scoala,nu place munca,familii dezorganizate,legalizati-o sa fie sub control medical,impozitata si nu se mai imbogatesc parazitii ci venituri la buget!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369