REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FEMEI TĂIATE pe stradă de un individ care a stat în ÎNCHISOARE pentru VIOL şi LIPSIRE DE LIBERTATE: ‘TE MIERLESC!’

FEMEI TĂIATE pe stradă de un individ care a stat în ÎNCHISOARE pentru VIOL şi LIPSIRE DE LIBERTATE: ‘TE MIERLESC!’

Replica API 7 iulie 2018 | 00:36 309

A făcut închisoare încă din 1998

A făcut închisoare încă din 1998

A fost condamnat prima oară în anul 1998 și a tot stat la închisoare pentru viol, lipsire de libertate, furturi, tâlhărie, infracțiuni la regimul rutier și infracțiuni privitoare la comerțul electronic. Pe 8.04.2017 a fost eliberat condiționat și imediat și-a reluat activitatea infracțională, fiind cercetat de DIICOT. Este vorba despre Daniel Alexandru. Dar asta nu e tot. Indivdul a tâlhărit 3 femei, pe două dintre ele tăindu-le cu un cuțit! A fost arestat preventiv, iar acum condamnat la 12 ani și 8 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă. De menționat este și faptul că există și o altă victimă, colaterală – am putea spune- care a cumpărat un telefon mobil din zona Gării, pe care a fost nevoită, ulterior, să-l predea Poliției, întrucât s-a dovedit că era furat.

Nici nu au trecut 5 luni de când părăsise penitenciarul, că a săvârșit o infracțiune de tâlhărie în formă simplă, în urma căreia persoana vătămată a avut nevoie de 35-40 zile de îngrijiri medicale și două infracțiuni de tâlhărie calificată, prin amenințarea persoanelor vătămate cu un cuțit, pe timp de noapte. Persoana vătămată N. F. a fost amenințată că o ”va mierli”, dacă nu îi înmânează telefonul, iar persoana vătămată A.I.K. a fost tăiată pe mâna dreaptă, pentru a o determina să înmâneze poșeta. Leziunile au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Audiată în cauză, persoana vătămată A. I. K. a declarat, potrivit rolii.ro, că, în seara de 21.09.2017, în jurul orei 21.23, se afla pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța, în fața scării unui bloc și mergea spre domiciliu. La un moment dat, a fost acostată din spate de o persoană necunoscută de sex bărbătesc, care, după ce a amenințat-o cu un cuțit, i-a cerut poșeta. Pentru a o intimida, bărbatul a tăiat-o de patru ori în zona mâinii drepte (umăr și antebraț). Victima a precizat că a scăpat poșeta din mâna rănită, bărbatul a luat-o și a fugit spre gară.

Poșeta conținea un telefon mobil marca Huawei P9 Lite, două chei ale autoturismului ei, cartea sa de identitate, lucruri personale și cheile apartamentului în care locuiește. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost diagnosticată cu “multiple plăgi tăiate cuțit”. De precizat este faptul că telefonul l-a vândut unui magazin din zona Gării, acesta fiind cumpărat, ulterior, de către o femeie. Aceasta a fost nevoită să-l predea polițiștilor.

O angajată a City Park Mall, amenințată cu un cuțit pe Tomis: ”Dă-mi telefonul că te mierlesc!”

Ajungem și la cea de-a doua faptă, când persoana vătămată N. F. G. a precizat că în seara de 21.09.2017, în jurul orelor 22.20 a plecat de la locul de muncă din incinta supermarketului City Park Mall și s-a deplasat pe jos către reședință. Ajungând în zona Dacia, pe bulevardul Tomis, a sesizat prezența unui tânăr îmbrăcat într-un trening de culoare neagră cu albastru, fără a-i da importanță, continuându-și deplasarea și în același timp convorbirea telefonică pe care o purta.

Când a ajuns în zona blocului în care locuiește, apropiindu-se de ușa de acces în scară cu intenția de a descuia ușa și a intra, a observat în spatele ei prezența individului pe care îl remarcase în stația de autobuz, s-a dat într-o parte să-i facă loc acestuia, crezând că dorește să intre în scara blocului, însă bărbatul s-a apropiat de persoana vătămată, și, cu mâna dreaptă, în care ținea un cuțit, a amenințat-o, spunându-i: ”dă-mi telefonul, că te mierlesc”. Persoana vătămată a refuzat inițial să îi dea telefonul, însă acesta a simulat că o înțeapă pe persoana vătămată cu cuțitul și imediat i-a smuls telefonul din mână, fugind.

Totodată, se mai arată pe rolii.ro, o altă persoană vătămată, a treia la număr, a precizat că în data de 1.09.2017, în jurul orelor 6.30, în timp ce se deplasa pe jos, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, o persoană necunoscută a venit din spatele ei și i-a aplicat o lovitură pe umărul stâng, iar când s-a întors, a observat un bărbat, cu care a stat față în față pentru câteva momente, iar apoi acesta i-a smuls un rucsac de pe umăr, în care avea mai multe obiecte personale și un portofel de culoare roșie, în care avea suma de 80 de lei, cartea de identitate și niște carduri de farmacie. Persoana vătămată s-a dezechilibrat și a căzut pe mână stângă.

S-a ridicat și a început să strige după autor „Hoțul”, alergând după acesta până i-a pierdut urma. În continuare, întrucât o durea mâna stângă pe care căzuse, persoana vătămată s-a deplasat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, acordându-i-se îngrijiri medicale de specialitate. Cum toate 3 victimele au avut contact vizual cu făptașul, oamenii legii au reușit să-l identifice ușor. A fost arestat preventiv, iar pe 22 iunie anul curent, condamnat la 12 ani și 8 luni de închisoare. Decizia nu e definitivă, urmând a se judeca apelul. Precizăm că el este cercetat și într-un dosar al DIICOT.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politia nu isi face treaba ca de obicei sunt angajati numai corupti ...UUUUUU
0
0
Astea sunt siguranta si increderea, pe care ni le asigura MILITIA.
1
0
Stati linistiti Tu-Doreilor, vine si timpul vostru cat de curand. De ce va este frica de aia nu scapati penalilor.
1
0
OMORATI LEGILE PULII SI SCAPAM DE EI
3
0
Ce va chinuiti cu ei, cheltuiti bani cu criminalii si isi mai revendica si drepturi in puscarie cand ar trebui deportati n jungla sa lupte cu animalele salbatice ca ei sau pusi la munca sa care piatra in cariera.
7
0
Tudorel vrea violat,vrea hartuit,vrea talharit,e maniac.De ce nu intelegem nimic !!!!!
7
0
si sunt ministrul injustitiei. Pe mine cand ma tai.
5
0
nu ati inteles nimic. cetateanul.onest prin fraza te mierlesc nu dorea, decat sa i cante cao mierla femeilor de care era indragostit. un gest gingas neapreciat de comunitatea manelista din constanta. eu m as duce la CEDO in locul lui..as reclama diviziunea crasa a culturii muzicale din zona.
6
1
Ca in SUA. Pt autoaparare, bineinteles!!! P.S. MOARTE tiganilor!!!
15
0
Multumim Tudorele ca le-ai redat libertatea acestor bestii umane irecuperabile. Nu-i frumos dar tare as vrea sa ai o asemenea intalnire cu un astfel de personaj. Atunci sa te vad .
28
2
Hai ca primul ..... mai scapa dar al doilea nu. Asta este societatea in carw traim. Este trist . Am mai scris si o sa mai scriu. Este o problema nationala ... politia nu are ce sa le faca unde sa.i duca de ce nu spuneti ca psd este de vina stai sa vedeti dupa noul c p . Cod penal.
11
3
Ce treaba are politia comunitara sau locala. Astia sunt purtatori de uniforma sunt zero barat
18
1
Hai sa va zic eu ca politia comunitara doarme. In parcul din tomis 2, in zona clubului de pensionari azi era un tigan, probabil cu probleme psihice, care fixa si sfida batranii. Nici in parc, copii si batranii nu mai au liniste de parazitii ce cauta sa faca rau.
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367