REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Femeia care a aruncat cu motorină pe trotuar, să alunge copiii, RISCĂ AMENZI USTURĂTOARE

Femeia care a aruncat cu motorină pe trotuar, să alunge copiii, RISCĂ AMENZI USTURĂTOARE

Replica API 14 iunie 2016 | 00:00 452

Garda de Mediu mai aşteaptă doar rezultatul analizelor de laborator

Garda de Mediu mai aşteaptă doar rezultatul analizelor de laborator

Femeia care a aruncat cu o substanţă ce pare a fi motorină pe trotuarul din faţa blocului AV8 riscă amenzi usturătoare. Potrivit lui Marian Râşnoveanu, comisarul-şef al Gărzii de Mediu Constanţa, rezultatele analizelor urmează a fi gata peste circa două zile, iar dacă se dovedeşte a fi motorină, amenda poate ajunge şi la 2.500 de lei.

Amintim că mai mulţi locuitori din Constanţa s-au enervat peste măsură joi, 9 iunie. Mai exact, o femeie care locuieşte în blocul AV 8, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, ar fi aruncat pe trotuar cu o substanţă ce pare a fi motorină. „Este inadmisibil. O deranjează că se joacă cei mici şi a stropit cu motorină. Nu ştiu de unde are atât de multă în casă. Nu ne mai putem lăsa copiii la joacă. Uitaţi ce a putut să facă, a aruncat şi pe maşina mea, proprietate personală.

Nu se poate respira în zonă. Ne este frică întrucât copiii bagă mâna în gură, este foarte periculos”, a transmis o persoană care locuieşte acolo. Poliţiştii Secţiei 5 s-au deplasat la faţa locului, dar nu s-a confirmat faptul că vreun vehicul ar fi fost stropit cu respectiva substanţă, ci doar asfaltul. De asemenea, nu a fost înregistrată nici o plângere, nefiind vorba despre nici o încadrare juridică momentan. Însă, la faţa locului au fost şi comisarii Gărzii de Mediu, care au prelevat mostre în vederea unui examen de laborator.

„Încă nu sunt gata rezultatele, mai durează vreo două - trei zile. Este o procedură mai complicată. Dar, după toate informaţiile s-ar părea că este motorină. Dar dacă rezultatul final va releva acest lucru, pentru poluarea solulului, persoana care a aruncat substanţa va fi sancţionată. Este vorba de 25 de milioane lei vechi”, a declarat, pentru „Replica”, Marian Râşnoveanu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218