REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Femeia care a plănuit uciderea soţului sirian şi-a înscenat scrisori de ameninţare

Femeia care a plănuit uciderea soţului sirian şi-a înscenat scrisori de ameninţare

Replica API 11 ianuarie 2016 | 00:00 386

Detalii incredibile:

Detalii incredibile:

Andreea Pătraşcu

Vă mai aduceţi aminte de cazul sirianului omorât soţia sa, Andreea Pătraşcu, şi aruncat în portbagajul maşinii sale? La peste un an de la producerea crimei, detalii incredibile au ieşit la iveală: soţia ucigaşă a fost interceptată atunci când îi cerea surorii sale să îi trimită mesaje de ameninţare în închisoare, în arabă, dar să le semneze în aşa fel încât să pară că sunt din partea mafiei arabe.

Scrisoarea a fost interceptată de autorităţi şi a ajuns la judecători. „Inculpata îi cerea surorii sale să compună un text de ameninţare, din partea mafiei arabe contra ei, să îşi cumpere mănuşi chirurgicale şi apoi să trimită plicul înapoi către ea, dar să o facă din afara Bucureştiului. Voia să arate instanţei că este supusă unei torturi psihice din partea mafiei arabe. Sora nu a fost de acord. La termenul trecut, s-a încuviinţat expertiza psihiatrică şi aflăm până la următorul termen ce au dispus psihiatrii”, a declarat un avocat, pentru romaniatv.net.

Reamitim că, Andreea Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh, şi a amantului acesteia, Alfons Gabriel Arhire, sunt acuzaţi că la sfârşitul anului 2014 l-au ucis pe sirian, acesta fiind găsit după aproape patru luni, în portbagajul unei maşini, au fost arestaţi preventiv, în aprilie 2015. Cei doi şi-au recunoscut fapta şi au declarat în faţa anchetatorilor că iniţial l-au adormit pe sirian cu medicamente, după care l-au „ucis” prin acte de violenţă.

Cadavrul sirianului Haj Saleh Moustafa a fost găsit în 8 aprilie 2015, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie. Bărbatul fusese dat dispărut, de amanta lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014. Articol complet: www.replicaonline.ro

Soția, inspector de muncă și patroană de afaceri nedeclarate, amanta - studentă în Constanța

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale. Andreea Maria Pătrașcu a fost inspector de muncă din 1999, la momentul arestyării prevenitve, șef serviciu la Direcția Relații Internaționale, de la Inspecția Muncii, din cadrul Ministerului Muncii. Amanta sirianului, Karina Smereczinski, pe care Andreea Pătrașcu încercase să dea vina la începutul anchetei privind moartea lui Haj Saleh, nu are mai mult de 23 de ani și era totuși amanta sirianului Moustafa Haj Saleh, de 53 de ani, de ceva timp. S-au cunoscut, cel mai probabil, la lucru.

Karina este, ca și sirianul, angajata lui Mohammad Murat, la Phoenicia Holiday Resort din Mamaia Nord, acolo unde Moustafa venea cel puțin o dată pe săptămână să livreze marfă. Tănăra a luat Bacalaureatul în 2011, la Liceul Traian din Constanța, specilizarea Științe ale Naturii, cu o medie foarte bună, de 8,66. Ulterior, a terminat Științe Economice la Ovidius, iar din spetembrie 2014 a intrat pe locurile cu plată la un master, la aceeași facultate de la Ovidius, specializarea Administrarea Afacerilor în Turism, Comerț și Servicii.

Complicele Andreei Pătrașcu la uciderea lui Moustafa Haj Saleh este Gabriel Alfons Arhire, freelancer și mândru membru PSD Sectorul 3, după cum ține să se laude pe toate gardurile. Actual angajat la Ideea Consult New4 Consultancy, Gabriel Alfons este mare amator de manele și a lucrat și el, culmea, tot în turism, la RIN Grand Hotel, deținut de celebrii frați Ioan (patronul lui Dinamo) și Robert (primarul Sectorului 3) Negoiță.

Tribunalul București i-a menținut pe inculpați îna rest preventiv

Ultimul termen de judecată în dosarul celor doi s-a scurs la 17 decembrie 2015. Atunci, Tribunalul București a decis să mențină măsura arestării preventive a inculpaţilor Arhire şi Pătraşcu, măsura care urmează a fi verificată pană la data de 14.02.2016. Pe fondul cauzei, în vederea efectuării rapoartelor de expertiză medico - legale încuviinţate, amană cauza şi acordă un nou termen de judecată, pentru 28 ianuarie.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614