REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Femeia care îl acuză pe Neymar de viol vine cu noi dezvăluiri: „E dependent de droguri“

Femeia care îl acuză pe Neymar de viol vine cu noi dezvăluiri: „E dependent de droguri“

Replica API 10 iunie 2019 | 00:00 324

Neymar

Presupusul viol în care ar fi implicat Neymar se transformă din ce în ce mai mult într-o certitudine. TV Record a publicat o serie de mesaje, dintre Najila Trindade, presupusa victimă, şi avocatul acesteia, în care femeia îl acuză pe fotbalist de următoarele.

”E dependent de droguri. Trebuie să fie internat sau închis”, îi spunea aceasta avocatului, pe WhatsApp. Din câte se pare, există şi fotografii cu presupusul act de viol. Din precizările lui Trindade, acestea ar fi fost făcute chiar de Neymar, imediat după eveniment. ”Nu au existat martori, dar chiar el a făcut poza în care se vedea ce mi-a făcut. Probabil să se laude în faţa prietenilor. A fost totul foarte rapid”, sună o parte din mesajul trimis reprezentantului.

Violul ar fi avut la un hotel din Paris, pe 15 mai 2019. Imediat după ce s-ar fi petrecut fapta, femeia s-a speriat, nu a dorit să meargă la poliţie, dar a acţionat în cele din urmă. În plângerea depusă la o secţie de poliţie din Sao Paolo, Najila Trindade susţine că l-a cunoscut pe Neymar pe Instagram şi, după un schimb de mesaje, un prieten de-al fotbalistului brazilian, pe nume Gallo, i-ar fi cumpărat biletele de avion şi i-ar fi închiriat camera la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, din Paris, conform publicaţiei Uol.

După apariţia ştirii, Neymar a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, prin intermediul căruia a negat toate acuzaţiile. “Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi ştiţi caracterul meu, natura mea. Ştiţi că nu aş face niciodată aşa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers faţă de ce se spune. Este o relaţie între bărbat şi femeie, între patru pereţi. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trisă să văd că lumea este aşa. Că sunt oameni care vor să profite, să şantajeze. Cu adevărat trist. Sper să justiţia va analiza mesajele şi va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristeţe. A fost o capcană şi am căzut în ea. Va fi o lecţie pentru mine”.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102