REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Femeia care l-a reclamat pe poliţistul-cowboy de la Bărăganu că ar fi lovit-o cu maşina nu prezintă nici o leziune

Femeia care l-a reclamat pe poliţistul-cowboy de la Bărăganu că ar fi lovit-o cu maşina nu prezintă nici o leziune

Replica API 6 aprilie 2013 | 00:00 99

Se conturează tot mai mult varianta înscenării

Se conturează tot mai mult varianta înscenării

Femeia care l-a acuzat pe poliţistul - cowboy de la Bărăganu că ar fi lovit-o cu maşina şi a fugit de la faţa locului nu are nici măcar o vânătaie, ci doar o leziune la picior, urmare a unei infecţii. Ca atare, presupusa victimă nu a avut nevoie de nici o zi de îngrijiri medicale. De cealaltă parte se află Robert Sîrbu, care afirmă că totul este o înscenare pusă la cale de cei ce l-au ameninţat cu ceva timp în urmă că-l vor "desfiinţa".

Scandalul izbucnit la Bărăganu, prin care Robert Sîrbu, şeful Postului de Poliţie din localitate, a fost acuzat că ar fi fost implicat într-un accident rutier, lovind o femeie şi fugind de la faţa locului, este pe cale să se stingă. După ce fiul vitreg al femeii, Mădălin Alexandru Popa, a depus o plângere la Poliţie prin care declara că aceasta a fost spulberată de autoturismul lui Sîrbu, oamenii legii au trimis presupusa victimă la mai multe investigaţii medicale. Cum cei din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu ar fi observat nici o leziune specifică unui astfel de accident, femeia, cunoscută ca Tinca, a fost trimisă la Medicina Legală. Aici s-a constatat că femeia nu prezintă decât o singură leziune, la picior, urmare a unei infecţii, neavând nici o legătură cu un posibil accident rutier. Dosarul de cercetare penală a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

De unde a plecat tot scandalul?

Potrivit lui Robert Sîrbu, şeful de post de la Bărăganu, care s-a făcut cunoscut întrucât a stârpit majoritatea hoţilor, patrulând călare prin localitate, dar a salvat şi un om de la moarte, peste care se surpase un mal de pământ, cel ce a depus plângerea la Poliţie este o mai veche "cunoştinţă" de-a lui, fiind prins de mai multe ori la furat sau fiind implicat în scandaluri. Ideea accidentului rutier s-a înfiripat la finele lunii martie, când Mădălin Alexandru Popa, fiul vitreg al presupusei victime, cunoscută ca tanti Tinca, a depus plângerea. Mai exact, în timpul când se afla la un magazin de pe raza localităţii, poliţistul s-a intersectat cu tanti Tinca şi atât, susţine el. "Eu ieşeam din magazin şi am văzut-o acolo. M-am suit în maşină şi am plecat. Nu s-a întâmplat absolut nimic, apoi am aflat că sunt acuzat că am provocat un accident, că am lovit-o cu maşina. Am rămas uimit...", a declarat, pentru "Replica", şeful de post. Însă, din câte se pare, totul ar fi o uneltire, mai spune tânărul poliţist. Tinca este mama vitregă a lui Mădălin Alexandru Popa şi soacra lui Robert Relu Olaru, ambii cunoscuţi ca făcând "legea" în Bărăganu, înainte de a veni Sîrbu la cârma Poliţiei. "Ei erau învăţaţi să facă legea pe aici, de la scandaluri, hoţii şi altele. Nu le mai merge şi bineînţeles că nu le convine. Chiar mi-au spus cu ceva timp înainte că ei mă vor desfiinţa, că îmi voi pierde locul de muncă şi vor găsi ei o cale. La scurt timp am fost acuzat că am fost implicat în respectivul accident rutier. Însă, dreptatea va învinge", a mai spus Sîrbu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367