REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Femeia care s-a aruncat de pe pasarela din Mamaia a murit! Duminică s-a sinucis o altă femeie

Femeia care s-a aruncat de pe pasarela din Mamaia a murit! Duminică s-a sinucis o altă femeie

Replica API 10 martie 2015 | 14:14 416

O femeie de 41 de ani, din Constanţa, a ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de cumplit. Aceasta s-a aruncat în mare, de pe pasarela din dreptul hotelului Victoria din Mamaia, în seara de luni, 9 martie, înainte ca paznicul din zonă s-o oprească. Din câte se pare, femeia se certase cu soţul şi avea afecţiuni psihice. Din nefericire, acesta este al doilea caz din luna martie întrucât duminică, 8 martie, o altă femeie s-a sinucis aruncându-se în apele mării.

Cristina Zaharia avea 41 de ani şi era din Constanţa. Nu ducea o viaţă tocmai liniştită întrucât avea afecţiuni psihice, fiind de mai multe ori internată la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare. Însă, seara de luni, 9 martie, a fost şi ultima pentru ea. În cursul zilei, Cristina fusese cu soţul ei la un cabinet notarial pentru a legaliza nişte acte întrucât urmau să plece din ţară. S-au luat la ceartă, moment în care femeia a plecat singură. Abia spre orele serii, soţul a aflat teribila veste. Din câte se pare, femeia a mers direct în staţiunea Mamaia, în jurul orelor 18.30, şi a urcat pe pasarela din dreptul hotelului Victoria. A fost văzută de paznicul din zonă, care a strigat-o. În acel moment, Cristina şi-a aruncat poşeta, a luat-o la fugă pe pasarelă, după care s-a aruncat în apele învolburate ale mării. Omul a sunat imediat la 112. Astfel, în jurul orelor 18.45, Biroul de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia a fost sesizat telefonic, de către agentul de pază care asigura paza pasarelei pentru ambarcaţiuni din dreptul Hotelului Victoria, despre faptul că o persoană de sex feminin a pătruns alergând pe pasarelă şi s-a aruncat în apă, după care a început să strige după ajutor. La faţa locului s-a deplasat echipajul de poliţie format din 2 lucrători aparţinând Biroului de poliţie pentru Staţiunea Mamaia, un echipaj de pompieri SMURD, o ambulanţă SMURD, un echipaj de jandarmerie şi o autospecială cu barcă şi scafandri. Între timp, poliţiştii au căutat în poşeta abandonată, unde a fost găsită o carte de identitate pe numele Cristina Zaharia, de 41 de ani, din Constanţa. S-au desfăsurat activităţile specifice de căutare şi la ora 20.30 corpul pesoanei a fost găsit la malul mării adus de valuri, la circa 300 m de pasarelă, în dreptul Clubului Crema. Echipajul de pe ambulanţa SMURD a iniţiat imediat manevrele de resuscitare, hotărând transportarea persoanei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa - Secţia de Resuscitare. Ulterior, poliţiştii au fost anunţaţi de decesul femeii, la ora 21.35. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Constanţa, iar în cursul dimineţii de 10.03.2015 a fost efectuată necropsia. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de lovituri, neexistând suspiciuni cu privire la împrejurarile în care s-a produs decesul. Poliţiştii au deschis o anchetă.

O altă femeie s-a sinucis duminică

Acesta este al doilea caz din luna martie. Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de duminică, 8 martie, o altă femeie a ales să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în apele mării, tot în zona hotelului Victoria. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, constatându-i decesul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367