REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Femeia şantajată şi tăiată cu securea de fostul amant nu a mai rezistat: şi-a pus ştreangul de gât

Femeia şantajată şi tăiată cu securea de fostul amant nu a mai rezistat: şi-a pus ştreangul de gât

Replica API 26 septembrie 2013 | 00:00 104

Trei copii au rămas orfani

Trei copii au rămas orfani

Şantajul şi ameninţările vecinului au făcut-o să-şi ia viaţa. Vorbim despre Eniko G., din Târguşor, care a fost agresată şi şantajată de vecinul ei încă din primăvara acestui an. Însă, când lucrurile păreau că intră, în sfârşit, pe un făgaş normal, după ce agresorul a fost arestat şi trimis în judecată, iată că femeia a ales să se omoare. Aceasta a fost găsită spânzurată în magazia locuinţei sale, marţi, 24 septembrie, în jurul orelor 18.30.

Femeia de 34 de ani, din Târguşor, care a trecut prin clipe de coşmar încă din primăvara acestui an, mergând şi la Poliţie pentru a depune plângere cum că este şantajată de către vecinul său, a ajuns la capătul puterilor. Aceasta, în cursul serii de 24 septembrie, a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa. Eniko. G a fost găsită spânzurată în magazia locuinţei sale, în jurul orelor 18.30. Cea care a a avut nenorocul unei asemenea privelişti a fost chiar mama femeii, care a sunat de urgenţă la 112. Ambulanţierii au ajuns numaidecât la faţa locului, însă nu au mai putut face nimic, declarându-se decesul. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În urma sa au rămas trei copii minori.

Calvarul a început de la o sesizare care "nu s-a confirmat"...

Drama femeii a început din primăvara acestui an, când Eniko nu a mai suportat situaţia şi a mers la Poliţie pentru a relata prin ce clipe de coşmar trece, menţionând că are viaţă grea cu vecinul ei, Ciprian Vâjâială, care este agresiv şi care pur şi simplu o terorizează. Este vorba de o ceartă mai veche, eveniment ce a fost reclamat la Poliţie la vremea respectivă. Între timp, spuneau oamenii legii, sesizarea femeii nu s-a confirmat, motiv pentru care le-a trimis înştiinţări. Bărbatul, văzând documentul, s-a gândit că ar fi o situaţie propice pentru a scoate ceva bani de la Eniko. Prin urmare, i-a făcut o vizită solicitându-i suma de 700 de lei, precizându-i şi faptul că are fotografii compromiţătoare cu ea. Facem precizarea că bărbatul a susţinut că a fost amant al femeii o vreme, lucru pe care Eniko nu l-a recunoscut. Vâjâială a profitat şi de faptul că femeia nu ştia să citească, spunându-i că respectiva înştiinţare este, de fapt, un anunţ că a fost trimis în judecată. Eniko, speriată, a încercat să-i explice că nu are de unde să-i dea bani, certurile durând zile în şir. Totul a culminat cu ziua de 16 august, când agresorul a intrat în curtea femeii, i-a cerut din nou bani sub ameninţarea că o taie. Zis şi făcut, a scos securea şi a tăiat-o pe faţă şi pe trup. Imediat după aceea, victima a dat fuga la Poliţie, astfel organizându-se un flagrant, chiar în curtea femeii, agresorul şantajist fiind încătuşat. Acesta a fost arestat pentru şantaj şi violare de domiciliu, după care a fost trimis în judecată. Chiar în cursul zilei miercuri, 25 septembrie, femeia trebuia să se prezinte la Judecătorie, în calitate de victimă. Din nefericire, se pare că problemele au copleşit-o, alegând să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367