REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FEMEIE BĂTUTĂ ÎN PLINĂ STRADĂ, LA MANGALIA! VIDEO

FEMEIE BĂTUTĂ ÎN PLINĂ STRADĂ, LA MANGALIA! VIDEO

Replica API 22 iunie 2018 | 09:39 852

Dosar penal pentru trei infracțiuni

Dosar penal pentru trei infracțiuni

O femeie a fost agresată în plină stradă, la Mangalia! Printre agresori s-a numărat și fostul șef al circului Praga, Ștefan Burfete, care, din câte se pare, ar fi fost nemulțumit de o construcție aflată pe terenul victimei. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

sursa video/foto: stirilekanald.ro

Totul s-a petrecut pe 18 iunie anul curent, când Ștefan Burfete și încă o persoană de sex feminin, au agresat-o, în plină stradă, pe Maria D.. Aceștia i-au aplicat lovituri cu palmele și pumnii, dar și cu o rangă. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru trei infracțiuni: distrugere (au spart luneta autoturismului victimei), loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, efectuându-se în continuare cercetări , urmând a se stabili implicarea fiecărei părți în conflict. Precizăm că bărbatul locuiește în apropiere și ar fi nemulțumit de o construcție aflată pe terenul Mariei. Totodată, precizăm că el este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii, fiind cercetat pentru ultraj, în 2006, la Cluj. El i-a amenințat că-i aruncă la lei pe inspectorii de la Garda Financiară de atunci, care veniseră în control la circ, iar pe un polițist l-a lovit cu pumnii în zona feței.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma mira cate prostii apar aici. In realitate asa zisa propietara a construit o bodega in curtea omului, unde se aduna boschetarii Mangaliei., dand spaga pe la Primarie. Nu ma mira ca nu a fost de acord, dansul avand 4 copii. Cei care filmeaza sunt 5 muncitori, trimisi sa-l bata pe dansul. Dupa ce au fost tinuti la distanta a susit cea batuta si a satit la bataie cu sotia dansului. Trebuie mentionat ca dansul a facut nenumarate plangeri la Primarie in legatura cu cladirea ilegala. In loc de o rezolvare, dansul a fost amenintat de nenumarate ori de nepotul celei ,,batute", militian la politia Mg
0
0
Au taranii telefoane sa filmeze inloc sa intervina vai de mama voastra de prostii !!!
0
0
Dobitoaca construieste o bodega in curtea unei case, si a pus niste jeguri de 5 muncitori sa-i bata pe locuitorii acelei case, sot si sotie ..... Numai ca oamenii nu au cedat si s-au aparat. Filmarea e de la sfarsit cand cei doi au recapatat controlul asupra situatiei. Normal ca roscata a prezentat situatia invers. Nimeni nu mai spune ca defapt ,,agtesorul" a fost cel agresat si nu s-a lasat...... A alungat matahalele si si-a aparat sotia, chiar daca a fost initial lovit cu ciocanul in cap si avea capul spart .... Cine mai crede ca un sot si sotie singuri, se pun sa ia la bataie 6 oameni ???
0
0
nu sunt in arest pt. ca nu vor d-nii procurori.
1
0
pare sa fie o familie batausa,daca am avut vreun conflict m-am descurcat singur nu mi-am chemat si sotia,ma rog nici nu m-am batut cu ftle,oricum pare o chestiune de proasta crestere sa te repezi cu ranga asupra unei doamne,probabil moldish sia adus aminte de circul unde a fost seftan,circul praga,cine stie ce spelunca miscatoare ce apreluat un nume de exceptie
1
0
Suntem coplesiti de interlopi,de smardoi,de indivizi periculosi. Cu siguranta ca agresorii vor fi pedepsiti cu maxima blandete de legile PSD, cum bine a zis Ene. Politia ii tot aresteaza, dar domnilor judecatori le este FRICA de ei sii face scapati.
5
1
Mie nu imi place muia. Eu iau slobuzu doar in cur
3
2
Daca ala bate la borati, aprob pozitiv. In plus, omul a intervenit sa o scape pe femeia captiva in ghearele fetei cu parul de foc. plm, cine toaca la tigani, nu poate fi numit decat erou.
7
1
se vede cum doamna cu par negru este victima....doamnei cu par rosu ii place circul...ati auzit parerea cuplului din imagine...in curtea voastra daca face unul bar din garaj....voi ce ati face in locul lor?????
4
3
eleno tie iti place muia ???
3
4
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
2
8
poate vrei sa spui psd
2
3
Bine ai intrebat!! dosarele se fac la ordin, militie, parchet. Ce treaba au ei cu beitii oameni?
6
2
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
11
1
De ce nu sunt in arest preventiv?
26
1
si inca e in libertate,dupa cate fapte a mai comis,,felicitari,,celor ce se ocupa de acest caz
24
1
Care e problema? Infractiunile cu violenta sunt pedepsite la misto',de asta se tot intampla peste tot. Cei violenti au chiar posibilitatea sa adere la partide politice,gen USR. Suntem coplesiti de interlopi,de smardoi,de indivizi periculosi. Cu siguranta ca agresorii vor fi pedepsiti cu maxima blandete.
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614