REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FEMEIE CĂLCATĂ de TREN, la Valea Seacă! Ilie Năstase: 'Hai să facem autostopul!'

FEMEIE CĂLCATĂ de TREN, la Valea Seacă! Ilie Năstase: 'Hai să facem autostopul!'

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:04 678

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină miercuri, 14 noiembrie, în Valu lui Traian, zona Valea Seacă, acolo unde o femeie a fost spulberată de tren. Menționăm că în mijlocul de transport feroviar se afla și tenismenul Ilie Năstase.

Din păcate, femeia a decedat! Avea 80 de ani și se deplasa cu ajutorul unui baston!

Un martor aflat în tren a declarat: ”În tren. Spre București! După 20 de minute de la plecarea din Constanța, la ieșirea din Valul Traian, trenul a lovit un om. Cel puțin 120 de minute întârziere. Ilie Năstase, care călătorește cu noi, a propus să coborâm să facem autostopul. Dacă ieșim la șosea, ajungem la București înainte de plecarea trenului din acest loc. Partea bună este că putem lucra în liniște. Partea mai puțin bună- nu avem prize funcționale în vagon. Omul lovit este împrăștiat pe jos, procuratura întârzie”. Așa cum bine se poate observa, Ilie Năstase se afla și el în tren.

foto: Facebook/Ovidiu Oprea

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.....asta e articol scris de replica? pe bune? si cine ma sa e nastase ma?! un cacao pansat!
0
0
Ilie Nastase este o mare valoare dar femeile l-au tras in jos nici cea cu care este acum nu-i vrea binele si nu se ridica la nivelul lui. Dl. Prigoana chiar a avut noroc in dragoste cu Mihaela, pot spune ca sunt cuplul perfect.
1
1
De cand nu mai are permis, e tare in gura si cand merge cu trenul
2
1
Ce sa ceri lui nastase? Vedeti ca numarand nevestele tariceanuli care a ajuns la 5 trece neobservat nastase care deja le-a pierdut numarul si ordinea de penetrare.Sansa armatei e neinfiintarea bordelurilor pt ca nastase s-ar fi dus imbracat in general si facea uniforma de ras. Apropo,credeti ca avea bilet la tren,maimuta cu latze albe?
5
0
Du-te toanto cu mingiucarul tau unde a dus mutu iapa! Ca sportiv Ilie Nastase a fost cat de cat cineva lasand la o parte caracterul infect insa ca om e un jeg imputit!
9
1
Niste prosti, care posteaza mai jos, rebuturi ale naturii, fac umbra degeaba pamantului. Ce-ati facut voi in viata asta, ca sa vorbiti astfel despre un om ce a adus faima tarii asteia?! Sunteti niste nenorociti decerebrati. Vai mama voastra, hoituri umane!
1
13
Mai e in viata nastase cu voi in trennn? pacat.
5
1
Cioara fara scrupule... bani si faima ..el e general superom ,restul oamenilor sunt vite .glume de prost gust. Siktir
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614