REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Femeie din cartierul social Henri Coandă, condamnată de prima instanţă – iată motivul!

Femeie din cartierul social Henri Coandă, condamnată de prima instanţă – iată motivul!

Replica API 29 martie 2018 | 00:42 569

Isabela Culina Dinu a fost condamnată la 2 ani și 8 luni de închisoare de către Judecătoria Constanța. Decizia nu este definitivă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, s-a reţinut faptul că, la data de 29.09.2017, în jurul orelor 23.30, Isabela Culina Dinu s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V. din municipiul Constanţa, strada Suceava, unde s-a prezentat drept „Cristina”, afirmând în mod mincinos că este trimisă de un medic din Bucureşti şi a ridicat suma de 3.000 de lei, înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate. Apoi, la data de 30.09.2017, în jurul orelor 00.20, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate R.G., din Constanţa, bulevardul Tomis bloc TD9, unde s-a prezentat drept „Cristina” afirmând în mod mincinos că este trimisă de un avocat, şi a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele şi o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1.800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare şi de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său. La data de 30.09.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de Isabela Culina Dinu, cercetată pentru săvârşirea a două infracţiuni de înşelăciune. Judecătorul a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. La data de 19.12.2017, Isabela Culina Dinu a fost lăsată sub control judiciar. Menționăm că inculpata locuiește în cartierul social Henri Coandă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorile astea ar trebui adunate intr-un singur loc si aruncate in aer, cu tot cu Mazare care i-a adus in mijlocul orasului. Nu stateau bine in Palas, Chiliei si Piata Ovidiu... Niste ordinari de care nu cred ca mai scapam vreodata la felul in care se impuiesc!!!
2
0
Astia sint cei care voteaza PSD
4
0
te apuca rasul,cica conditii drastice sa ii cazese in cartierul de cacat..pai analizele costa bani primare iar sa mearga la scoala puii de stancutze e un alt lux platit de noi.soparii aia oricum nu or sa mearga,cel mult se duc sa ciordeasca ceva sau sa scuipe pe un copil de roman cinstit platitor de taxe.o conditie minima era sa aibe serviciu primarelule,sa faca ceva ptr comunitate ! cel mai greu criteriu era daca ii selectai doar pe cei brunetzei sa vina in cartier...primare..asta e sarcasm !
9
0
vrea sa-i ''integreze in societate''.Ar fi primul experiment reusit din istoria moderna a omenirii.Pe de o parte le da moca foloase inclusiv asistenta medicala si plata utilitatilor-din banii nostrii,ai fraierilor care muncim sa sustinem pleosnitele astea-iar pe de lata parte are mari asteptari.Mai Fagadaule,cand o sa vezi tu tiganu ca munceste fara ak 47 la cur sa chemi CNN sa filmeze;sau sa mearga tiganu-copil la scoala.Sa vedem cum ai sa tii tu sub control haitele de tigani,ca ati plantat foarte prost-gandit cuibu asta de banditi exact in mijlocul orasului,liberi la ciordeala cat cuprinde.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614