REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Femeie din Cernavodă, CAMPIOANĂ la FURTURI!

Femeie din Cernavodă, CAMPIOANĂ la FURTURI!

Replica API 19 noiembrie 2019 | 00:00 273

O femeie din Cernavodă a ajuns, din nou, la penitenciar, fiind condamnată acum pentru săvârșirea a trei furturi la 1 an și 3 luni cu executare. Aceasta este recidivistă, fiind condamnată și în trecut pentru tentative la furt calificat.

Poliţişti din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 15 noiembrie a.c., au depistat o femeie, Mariana C., de 48 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Mai exact, instanța de fond, adică Judecătoria Constanța, s-a pronunțat în august: "Condamnă la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt (persoană vătămată I.T.). Condamnă pe aceeaşi inculpată la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt (persoană vătămată C.C.). (...) Condamnă pe aceeaşi inculpată la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt (persoană vătămată A.I.A.). (...) Contopeşte cele 3 pedepse stabilite prin prezenta, rezultând pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare (9 luni pe care o sporeşte cu 6 luni, reprezentând 1/3 din durata cumulată a celorlalte 2 pedepse). Pedeapsa rezultantă, de 1 an şi 3 luni închisoare, se execută în regim de detenţie”. Precizăm faptul că, aceeași femeie, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de furt în stare de recidivă postcondamnatorie, fiind condamnată de Judecătoria Sectorului 1 București la 6 luni de închisoare cu executare. Astfel, la data de 16 iulie 2018, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat-o pe femeie și au introdus-o în penitenciar. La fel și acum, oamenii legii au identificat-o, au escortat-o și introdus-o în Penitenciarul Poarta Albă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un prost, proasta! Daca ai fi victima unui furt, i-ai mai lua apararea hoatei care te-a pagubit, cum faci acum? Sigur, nu. Las-o sa stea la bulau, poate astfel, pentru un an si trei luni, nu face alte victime...
2
0
Pe Munteanu Cristinel cine il controleaza ?Are apartament si masina .De unde ?????Sotia lui este mare sefa la Radulescu.
3
0
noi nu furam, noi aducem bani in tara!
1
1
fratii piron gazanu ruginitu lefterica aidemir cosita pesti care decarteaza la politie la greu dasta nui ia nimeni ,in orice tara civilizata erau la puscarie de mult si confiscate totul.babica a stat cateva luni la puscarie si iau dat astia apartamentele inapoi si porscheul.halal tara de cacat.
10
1
Sa va fie rusinica ptr aceasta condamnare a unei persoane din Cernavoda cand in acest oras colcaie acvariu de pesti adica peste 1000 de proxeneti si cca 600 de matroane care produc sute de mii de euro pe zi prin Europa de la fete traficate.Si voi a ti gasit ACARU PAUN sa il bagati in temnita.De ce nu ia nimeni nicio masura cu persoanele disparute in Roumania ???.Parandaratu vine cu basculanta de euro de la politie pana la ultimul senator.La cacat cu voi dejectii umane.Munca este ptr prosti si legile asemenea iar ptr smecheri cu bani este libertatea.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614