REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Femeie din Constanţa, TERORIZATĂ de fostul soţ! Pisica ei se transformase în ‘gardian’

Femeie din Constanţa, TERORIZATĂ de fostul soţ! Pisica ei se transformase în ‘gardian’

Replica API 18 mai 2018 | 14:35 265

Urmărită şi ameninţată!

Urmărită şi ameninţată!

sursa foto pisikedi.com

O femeie din Constanța a obținut, luna aceasta, ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Chiar dacă l-a ajutat și după divorț, el a continuat să profite și să se poarte urât, să fure din casă și să-i trimită mesaje de amenințare, după cum a declarat chiar ea în instanță. Tot în declarațiile femeii se află și paragrafe în care relatează cum motanul se tranformase în gardian și îl ataca pe bărbat, întrucât îl știa agresiv!

Este divorțată de 3 ani de soțul ei, dar încă trăiește un coșmar. Așa a declarat în fața instanței o femeie, care a cerut ordin de protecție. Dosarul a fost înregistrat la data de 2.05.2018, iar pe 4 mai magistrații au emis ordinul de protecţie pentru o perioada de două luni de la data pronunţării hotărârii, care se referă la ”obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţă de reclamantă, faţă de domiciliul acesteia şi locul de muncă, interzice pârâtului să contacteze reclamanta în orice mod, inclusiv telefonic sau prin corespondenţă”, potrivit minutei judecătorești.

Reclamanta a relatat că fostul soț îi face zile negre în continuare, în sensul că o urmărește cu mașina și îi taie calea pe stradă, fiind nevoită să intre prin magazine pentru a scăpa. Îi trimite mesaje cu amenințări: ”îți distrug familia”, dar îi sustrage și bunuri din casă. Punctual, ea a relatat că individul nu are un domiciliu stabil și că locuiește ”ba cu una”, ”ba cu alta”.

La un moment dat, la insistențele fiului, care locuiește cu ea și este student, a acceptat să-i dea o cameră separată întrucât nu avea pe unde să doarmă. Numai că, la scurt timp, ar fi început să se poarte ca și cum totul i se cuvinea, în sensul că îi adresa injurii și dădea ordine. I-a adus la cunoștință că trebuie să părăsească domiciliul, iar de atunci a început să se poarte și mai urât. Și de așa a început să vină acasă în lipsa lor (își făcuse dublură la chei) și sustrăgea bunuri.

Motanul îl ataca pe bărbat ori de câte ori era agresiv!

” A doua zi, cam pe 15 februarie (2018 – n.r.) pârâtul a venit în lipsa sa și a copilului în casă și-a luat hainele și o grămadă de alte lucruri. Arată că, respectiva casă în care locuiește a fost a părinților săi care au decedat iar acum ea este proprietară împreună cu fratele său. Reclamanta i-a spus pârâtului să vină acasă în prezența ei și a fiului pentru a-și lua din lucruri. Într-o zi fiul său nu a făcut un curs, a venit mai devreme acasă și l-a surprins pe pârât cum îndesa ceva în gențile lui. Arată că acasă are un motan birmanez foarte inteligent, iar motanul s-a dat la pârât pentru că era agresiv. Precizează că pârâtul a luat scaunul și a aruncat cu acesta după motan. Reclamanta precizează că nu era acasă iar aceste lucruri le știe de la fiul său. Când a ajuns acasă, reclamanta a văzut scaunul dărâmat, iar o baghetă de la lustră era spartă. Pârâtul i-a spus că s-a urcat acolo de frica motanului, apoi a atins bagheta care s-a spart. Copilul i-a spus că pârâtul a aruncat cu scaunul ca să se ferească de pisoi. Pârâtul și-a luat o parte din lucruri după care a plecat”, potrivit declarațiilor redate pe rolii.ro. În continuare a arătat cum individul continuă să o amenințe, să o urmărească și să-i ia lucrurile din casă, pe care le vinde. La un moment dat s-a trezit cu el în magaziile din curte, unde scotocea de mama focului. Nemaiputând rezista, a depus o cerere în instanță pentru emiterea unui ordin de protecție. Magistrații au admis cererea, însă decizia încă nu este definitivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vreau eu motanu ala, platesc oricat, clonati-l si dati la femeile neajutorate!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614