REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

BĂRBAT DIN MEDGIDIA, BĂGAT ÎN PORTBAGAJ, BĂTUT ȘI OMORÂT CU SÂNGE RECE

BĂRBAT DIN MEDGIDIA, BĂGAT ÎN PORTBAGAJ, BĂTUT ȘI OMORÂT CU SÂNGE RECE

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:02 1644

Suspiciune de crimă!

Suspiciune de crimă!

Suspiciune de crimă la Medgidia! Un bărbat, portarul unui garaj de TIR-uri din Medgidia, a fost sechestrat de către doi indivizi, bătut și abandonat în apropierea spitalului din Cernavodă, fiind, ulterior, găsit mort de către portarul unității sanitare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, la data de 10 septembrie 2019, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore faţă de inculpaţii P.D. şi L.A., cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi de lipsire de libertate în mod ilegal, primul în calitate de autor, iar al doilea în calitate de complice.

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în după-amiaza zilei 05 septembrie 2019, în prezenţa celui de-al doilea inculpat, primul inculpat a lovit-o şi constrâns-o pe victima L.E.M., în vârstă de 61 de ani, portar şi paznic la un garaj de tiruri din municipiul Medgidia, să intre în portbagajul unui autoturism, cu care au transportat-o ulterior în pădurea de la marginea localităţii. ”Acolo, primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului şi tibiei piciorului stâng şi mai multe fracturi costale. Deşi prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acţiunile ilicite ale coinculpatului. În continuare, speriaţi de consecinţele actelor agresive, inculpaţii au transportat-o cu o dubiţă pe victimă şi au abandonat-o pe o stradă din oraşul Cernavodă, în apropierea spitalului, fără a o aduce însă direct în urgenţa unităţii medicale, de teama declarată de a nu fi recunoscuţi şi eventual opriţi de poliţişti. La scurt timp de la abandonarea pe trotuar victima a fost găsită decedată de un medic de gardă alertat de portarul spitalului, iar la autopsie s-a stabilit că decedase prin şoc traumatic şi hemoragic, în cadrul unui politraumatism. Din relatarea inculpaţilor a reieşit că primul inculpat a răpit-o şi agresat-o pe victimă pentru că o bănuia că ar fi implicată în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, aşa încât a dorit să îi aplice o corecţie şi să o determine să recunoască furtul acumulatorilor”, au arătat procurorii.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţi, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă în cursul zilei de 10 septembrie 2019 de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nici o situaţie să înfrângă prezumţia constituţională de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astai treaba cu interlopi nare cine sale puie botnita, numa jmecheri scapati desub control, pesti camatari traficanti de orice caracal e pistol cu apa unu hatoi duce fetete in germana cate un atobuz
0
0
Al doilea suspect nu este vinovat el a incercat sa intervina dar nu a putut Furia lui era extrem de mare Al doilea suspect ia dat apa sa fumeze victimei si victima a spus ca doar primul suspect la batut. Stiu tot incidentul
1
3
Scap, ca eu sunt dealerul de masini al celor de la rutiera,le dau masina sa se duca si ei la nunti si alte petreceri
2
4
Ahaaaaaaaaaa
0
0
O crima comisa din prostie. Asa se intampla cand un prost ia o decizie. Fiind crima nu o sa scape chiar asa de usor. O maimuta cred ca se gandea de doua ori inainte sa comita aceasta crima din prostie.
3
0
In Romania crimele sunt sadice ca si cum am avea asemanari cu cretinii aia de la ISIS. Multor romani le place sa faca rau,sa chinuie orice le cade la indemana,ca e vorba de oameni sau animale. Cruzimea si rautatea se manifesta inclusive verbal,la niveluri inalte ale societatii,acolo unde in tari civilizate asa ceva este privit acuzator. Lozincile cu romanii primitori si buni ,inimosi sunt goale de continut.
1
0
il cheama Petrea Danut si porecla este Limbuta care era si el la randul lui Hot de motorina pe franta are el Hamaru ala negru pe medgidia si limuzina aia rosie care este la tigani aia de turci
7
4
Prezentator Stiri :Canicula a facut iarasi victime! Taranul roman: Ba da cine plm e Canicula asta de omoara pe toti?
6
5
Autorii ... Mancarica si Petrea. Smecherii pulii de la Nord. Sper sa putrezeasca in Puscarie. Sa le iau rasa in p..a de romani spurcati.
24
12
Toti distrusi sa posteze in comuri rechizitoriul complet si sentinta ... va pricepeti la multe.
8
12
POLITIA ROMANA IMPREUNA CU DIICOT,PARCHETUL CONSTANTA PROXENETII SI INTERLOPII DIN CERNAVODA VA TRANSMITEM CA SUNTEM BINE MERSI NE PRIMIM SPAGA LA ZI.NU ESTE NICIO DIFERENTA INTRE CERNAVODA SI CARACAL SAU ALTE ZDRENTE DIN ROMANIA.VA DORIM.MUIE CAT DE MULTA ROMANILOR SPOSORIZATA DE ORGANELE DE MAI SUS.
17
4
Aceste animale au trecut de un examen psihologic. Medicul care le-a dat apt sa fie inchis cu cei 2 bolnavi psihici. Sunt f multi bolnavi psihici liberi, fara diagnostic, fara tratament, sau cu tratament psihiatric dar care consuma cofeina- lucru interzis in bolile psihice, dar neluat in seama de bolnavi. Acesti bolnavi, excesiv de nervosi, ii intalnim peste tot aproape: ne sunt sefi, sau colegi de munca, sau rude, sau vecini. Ce fac Parlamentul si medicii pt a tine acesti nebuni sub control? Familiile nu au cum sa-i potoleasca, nebunii nu tin seama de nimeni.
14
0
Nu politia din medgidia ancheteaza boule de sub mine. Ci parchetul tribunalului constanta. Si mai jos este unul si mai prost. Prima data stirea a fost prezentata despre o femeie. Apoi au schimbat articolul. Deci stie xxx despre ce vorbeste.
10
2
Am cunoscut victima personal.... si or sa incerce sa musamalizeze totul deoarece nu are pe nimeni saracul nici macar cine sa il inmormanteze..... pacat dar asa s.au invatat si "smecherii"din med. Pentru ca sunt mana in mana cu Politia..... sper sa se faca dreptate.
14
2
Ba prost tare esti...pai e barbat boule dar in articol a vorbit despre el, referindu-se la cuvantul victima care e la genul feminin...si normal ca asa reiese ca fiind o victima nu?!? Tu esti prost tare nu oricum...esti chiar o victima a prostiei iesite din comun!!
21
8
Cea mai rapida schimbare de sex. Acum cateva minute prezentati victima ca fiind femeie ...
23
7
Trimetetii la rusi pentru ca s-a gasit petrol la cercul polar sau sa le dea alte munci,stiu rusi pentru ca au avut deportati la munca din toata europa si nu a scapat nimeni din gulagurile lor.
14
5
Cazul Gheorghe Dinca se extinde in toata tara. Politia Romana ar trebui sa fie in alerta permanenta.
24
1
astia sunt alti avortoni ca tine
4
13
astia sunt alti dinca???
16
3
DE CE NU DATI NUMELE LOR INTREG?DUPA SA SE MUSAMALIZEZE TOTUL?
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218