REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Femeie goală, la pas pe străzile de la malul mării! VIDEO

Femeie goală, la pas pe străzile de la malul mării! VIDEO

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 11336

În plină pandemie de Coronavirus, o femeie a fost surprinsă în timp ce umbla pe străzile din Constața, aproape dezbrăcată. Cel mai probabil că nu se află în deplinătatea facultăților mintale, însă trecătorii s-au arătat revoltați de situația creată.

Femeia în cauză a fost surprinsă în mai multe zone, de unde și concluzia că a străbătut cam tot orașul. Miercuri, 1 aprilie, aceasta a fost surprinsă dansând, la bustul gol, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în zona Spitalului de Boli Infecțioase, după care pe I.C. Brătianu, în zona Sabroso. ”Astăzi (miercuri – n.r.), în Constanța, în zona Gară. Oare acești indivizi nu răspândesc viruși? Noi trebuie să stăm în casă, iar ei contaminează străzile? Trebuie și ei duși undeva, la căldură, carantină!!!”, au spus trecătorii. Așa cum este specificat și mai sus, femeia, care, cel mai probabil are afecțiuni psihice, a fost ulterior văzută în zona Sabroso. ”Că ea nu realizează ce face, ok, Doamne ferește. Dar autoritățile ce fac? Ce caută un asemenea om pe străzi, în plină pandemie? Unde sunt cei care ne vânează pe noi cu acele declarații pe proprie răspundere?”, au mai spus ei.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde e politia locala daca asta a umblat goala prin atatea cartiere. Voua nu ca da de gandit ??? E nula, 000. Sta doar pe marile bulevarde se vede din filmarile pe care le fac...rusine . Rusine si boului care rade
0
1
Exact o natiee de gunoaie parvenite!!! Sa razi de un om in suferinta tre MUSAI SA FII KRETIN CU ACTE In REGULA!!! Dar La Romani :KURUL SA TRAIASCA KAPUL SA POCNEASCA!!
10
2
nu mi pare goala..pare chiar plina..
4
1
In urma cu o saptamana a fost adusa de locali la spital pt control sii dupa la centru pentru boschetari dar acolo avea mancare si haine normal ca nu ia cinvenit ha ha ha
3
0
un articol de doi bani. scrie articole cum se vand masti si manusi la suprapret de catre personalul de la sapital.
6
0
Este vedeta de ani de zile.
4
0
Bai XXX 05:03, tu ori esti cioara nenorocita ori iti plac ciorile, du-te la Henri Coanda daca le iubesti. 90% din glob nu suporta ciorile.
7
1
nu va convine baietasi psd 'ul ???? ia la Suceava cu voi !!!!
0
5
mai bine se ducea in primarie, poate o vedea careva din sefii de birouri si referentii cu facultate la privat aproape de pensie
6
0
Ca-n filmele de anticipatie,dupa molima ies zombii pe strazi.Au stiut aia de la holiud ceva.
2
1
ptr ca i s-a respins o audienta , femeia tot incearca sa-l intalneasca pe fatalau sau pe babu ptr a-si spune problemele...
6
1
ca toate cele pe care le dati voi in media. nu vad nici o diferenta.
7
2
The Hobbit "Reintoarcerea" !
2
1
Suntem o natie de gunoaie parvenite, prima generatie incaltata cu calcaie crapate in care inca le fata gargaritele. Jegurilor care radeti de o femeie bolnava, ca ea sa ajunga femeia pe care o iubiti cel mai mult!
6
5
Femeia vrea sa arate ca este cinstita - nu are nimic de ascuns !
5
3
e ramasa din trupa de brazilience a lui Mazare
8
2
asta arta cum functioneaza statul social in Romania, intr-o tara civilizata aceasta fiinta umana ar fi institutionalizata, ajutata, pentru ca este o fiinta umana.Va intreceti sa ajutati cainii si pisicile, dar niciodata nu o sa vad ca ajutati un om, macar un om nu doi, sa faceti adaposturi si pentru oameni, va aratati omenia ajutand caini si pisici
14
3
Se face anul de cand tot o vad prin oras !
12
0
Rad ca prostii nu stiu ca asta se ia si peste cativa ani pot ajunge la fel Din cate vad acestin indivizi nu sunt intregi la minte deja acum Unde au invatat ei sa rada de un amarat .halal educatie Cand isi vor da seama ca unul din familie din apropiati va ajunge la fel va fi tarziu sa se caiasca
16
1
Umbla de vreo 3 saptamani intre benzinaria Mol Palazu Mare si sens giratoriu intrare Ovidiu.
7
1
Si daca anunta politia care-i raspunsul? Sa nu le trimiti cazuri in aceasta perioada ca daca se imbolnavesc si nu mai are seful de post cu cine lucra ,mai ales ca are deficit de oameni pe raza comunei respective .Acest raspuns a fost dat intr-un caz saptamana trecuta pe raza comunei .In cel mai rau caz am fost pusa sa rezolv eu cazul de ce am trimis la pilitie .Asa ca ne-am lamurit si cu politia !Sa nu fie deranjati decat in ziua de salariu ,ca doar noi cetatenii ii platim dar ei nu constentizeaza acest aspect important.Traiasca Politia Romana !
9
5
Deci cele doua texte puse intre ghilimele sunt spuse de 'trecatorii'. Toti spuneau fix aceleasi doua fraze, la punct si virgula ? Medieval mod de a face presa. In alta ordine de idei, femeia in cauza este de ani buni o prezenta constanta in zona garii. Daca nu v-a pasat pana acum, de ce va pasa acum ?
15
0
Rideti , cind risul e pe voi ,nu stii niciodata ce iti rezerva ziua de maine . Viata este o prapastie si omul e intotdeauna pe buza ei ,asa ca ziceti fereasca - ma doamne .
28
2
Se plimba se strazi sumar imbracata unde plm sunt autoritatile care patruleaza ptr respectarea ordonantei .
21
0
este nebuna dupa mine
10
3
prostul asta care filmeaza mai si rade , anunta politia locala ba boule .
41
1
Glont in cap lui ma-ta!Glont in cap celor care ar trebui sa ia masuri,boule!
13
19
Glont in cap.
13
17
aste e mascota noului Miami de la marea neagra!!!
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614