REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ lângă o DISCOTECĂ din COSTINEȘTI

FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ lângă o DISCOTECĂ din COSTINEȘTI

Replica API 19 iunie 2019 | 01:45 586

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, în dimineața de marți, 18 iunie, la Costinești, lângă discoteca Max, acolo unde o femeie a fost înjunghiată, prezentând două plăgi.

foto: arhivă

La fața locului au ajuns oamenii legii, care au declanșat cercetările. Potrivit primelor informații, femeia, care are 44 de ani, este cazată lângă discoteca Max, ea ocupându-se cu comercializarea anumitor produse artizanale, pe litoral. Se pare că nu s-a înțeles cu un coleg de tarabă și între ei a avut loc un schimb de replici. În dimineața de marți, 18 iunie, acesta, care are 41 de ani, a mers la ea în cameră și cearta a continuat, iar la un moment dat a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat femeii două lovituri. Din fericire, rănile nu sunt grave, victima fiind transportată la spital în stare stabilă, conștientă. Agresorul, potrivit informațiilor noastre, ar fi spus că era drogat și că nu mai știe ce a făcut, însă acest aspect nu s-a probat, în sensul că testul a ieșit negativ.

În cauză se efectuează cercetări.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curios ca nu-i cioara este un copil rebel crescut prost de taticu cu figuri in cap.A fost invatat sa spuna ca era drogat ! Este un conflict mai vechi intre ei ,acum l-a rezolvat cu un singur cutit.Parintii au vila in zona halta Costinesti CFR, taica-su a fost un mare sef la Radio Vacanta ,motiv pentru care s-a invartit si fiul risipitor de un spatiu comercial .Ce nu ainteles este loc sub soare pentru fiecare !La puscarie cu el pentru tentativa de omor.
3
0
yep legi ca in sua , populatia inarmata si benzina 2 dolari galonul
1
0
Pacat ca nu avem legi ca in SUA. Asta pentru ca cei ce fac legile nu au patit inca nimic grav si nu stiu cum e sa fii victima. Sa le dea Dumnezeu lor si familiilor lor cat mai multe ocazii sa sufere,poate ca atunci infractorii periculosi vor fi pedepsiti pe bune,procurorii si judecatorii care fac abuzuri vor fi pedepsiti si ei,justitia ar incepe sa fie cum suna numele,adica justa,nu apa chioara cum este acum.
6
0
44 de ani femeia, 41 de ani agresorul. Poz este de arhiva. Carcotasii de serviciu cu mintea goala..
7
3
In primele randuri scrieti ca avea 44 de ani, apoi mai jos 41. Neinteresant cati ani avea ci mai degraba cine sunt protagonistii cu nume si prenume. Iar cadru prezentat e unul oarecare, doar sa para articolul mai interesant.
0
10
Si de ce puneti poze cu sange in toaleta, daca incidentul a avut loc in afara sau in apropierea discotecii ? Ori da mai bine la fraieri pozele cu sange ?
11
4
numai ciorile poate sa faca asa ceva..futule mortii lor de tigani..arsi de vii si crucificati
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218