REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bărbat acuzat că își terorizează fosta soție, nesocotind chiar și un ordin de protecție! Video

Bărbat acuzat că își terorizează fosta soție, nesocotind chiar și un ordin de protecție! Video

Replica API 3 august 2022 | 00:00 5624

O femeie este terorizată de fostul soț și de tatăl acestuia care au nesocotit chiar și un ordin de protecție. Prin sentința din 14 martie 2002, Elena Isabela Alexandru a obținut un ordin de protecție, împotriva fostului soț, G. A., pe o perioadă de șase luni, prin sentința Judecătoriei Constanța. După ce aceștia s-au despărțit, în septembrie 2021, femeia a obținut custodia copilului, bărbatul având dreptul la întâlniri video, în cadrul cărora a amenințat-o pe fosta soție, amenințări pe baza cărora femeia a obținut ordinul de protecție. Pe 27 iulie, bărbatul însoțit de tatăl său s-a deplasat la domiciliul fostei soții, din Valu lui Traian, încălcând astfel ordinul de protecție. Menționăm că G. A. a fost implicat în binecunoscutul dosar de trafic de droguri Omaha, și este nepotul lui M. A.

Elena Isabela Alexandru a fost căsătorită cu G. A. însă, din cauza deselor bătăi pe care le primea, s-a despărțit de acesta în septembrie 2021. Femeia a reușit să obțină custodia copilului, bărbatul având doar dreptul la întâlniri video. Deoarece în cadrul acestor întâlniri era amenințată și terorizată psihic de fostul soț, Isabela a solicitat și obținut un ordin de protecție împotriva lui, prin care acesta nu avea voia să se apropie la 100 de metri de ea sau de domiciliul ei. Pe 27 iulie, bărbatul însoțit de tatăl său s-a deplasat la domiciliul fostei soții, pentru că obținuse printr-o ordonanță președințială dreptul la vizită al fetiței. Femeia reclamă totuși că acesta nu avea și hârtia ștampilată de Tribunal privind ordonanța, între timp ea solicitând suspendarea ordonanței președințiale. La vizita intempestivă a lui G. A. a apărut și poliția care l-a îndepărtat pe acesta de domiciliul fostei soții.

„G. A. a venit însoțit de tatăl lui la domiciliul meu din Valu lui Traian, cu toate că aveam ordin de protecție împotriva lui, să imi ia copilul. A venit și poliția dar l-au lăsat să plece fără să îi facă nimic. Între timp eu am făcut apel la ordonanța președințială prin care el obținuse dreptul să vadă fetița, urmând să se judece apelul. Eu am fost agresată în timpul căsătoriei, și nu vreau ca fata mea să mai fie martoră la așa ceva.” a declarat Elena Isabela Alexandru, pentru Replica de Constanța.

Vă reamintim că în iulie 2017, G. A. a fost ridicat de DIICOT, pentru trafic de droguri. Atunci, la domiciliile lui I. A., I. A. și G. A. fusese descoperită o seră de canabis dar și pastile de xanax. Iar în aprilie 2021 acesta a fost trimis în judecată alături de alte 50 de persoane, în operațiunea de droguri OMAHA.

Citește și DIICOT a trimis 50 de PERSOANE în JUDECATĂ, în operațiunea de droguri OMAHA

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu mai mancati rahat voi astia de tineti cu gunoaiele societatii care au fost spurcate de baieti prin oras pt pahare de absolut. O ardeti ca e victima doar pt ca e femeie si el c******. Pai i-au respins cerere astazi pt ordinul de restrictie. Oare de ce? De buna ce e femeia ca a tras iar la oo le lui. Cu barbat in poze pe fb, 10 zile i-a dat dulci la asta agresiv de vb voi. Nu mai mancati turcesc ca nu stiti ce ii poate pielea la vedeta asta de tinder.
0
2
Cum sa dea intr-un alt om? Mai merge si cu taica-su dupa el. Rusine sa va fie nenorocitilor
4
0
Pozele alea sunt de cand erai cu babu la hotel unde lucrai ca receptionista uitasei ca ai barbat acasa. Dupa nu erai toata la el in brate la regal de Craciun? Daca te batea de ce ai luat tratament sa faci copil? De ce ai mai stat 7 ani cu el? Unde sunt certificatele de la inml?
0
3
De cand ti a spus omul la scoica ca nu te mai vrea sa se vada cu tine i ai dat mesaj ca fata o sa o vada la maica ta si dupa nici la telefon nu l ai mai lasat sa o vada. Iubi al tau stie ca il invitai la angel sa beti cafeaua si nu a vrut sa vina?
0
2
Acum te dai cinstita si arunci cu noroi in baiatul ala dar sint curios educatie ii vei da tu cand tie iti facea tatal vitreg poze dezbracata in cada?
0
2
Isabela chelaru poate raspunzi la intrebare sau la voi in familie se face asa familiar poze in cada de catre tatal vitreg ca na iti stim dosarul doar
0
2
Da cand ii facea tasu vitreg poze in cada dezbracata de ce nu a mai luat ordin de restrictie ii placea nu?
0
2
cand oi face o postare cu toata evaziunea fiscala pe care o faci pe spatele animalelor si cu poze cand te dezbraci pe camera cand vorbeste agresivul cu fata sau filmari cu tine la masa cu el la mc si prin maritimo razand sa vezi ce te faci de ciocolata
0
1
Cand il invitai luna trecuta la tine in apartament sa doarma cu fata nu mai avea ordin de restrictie
0
2
Albert turnor fisu lake obosit
2
0
Ceva dovezi?
1
0
neam de jigodii.
3
0
Tiganul,impuscat in cap,Punct
5
0
Sa ii mananci pl lu n***u asta , ca el tata mai rar p******a asta pleca dimineata venea seara si el statea cu fetita lor el ii facea de mancare el o spala ,a batut-o ca a prins'o cu unu la hotel p******a si pozele astea sunt de 6-7 ani el nici in seama nu o mai baga de mult dar ea face asa ca el si-a facut o alta relatie si ea in ultima perioada a incercat sa se impace cu el si el vorbeste la tel doar cu fetita ,pai daca vedeti cum plange fetita dupa el vi se rupe sufletul! Isabela Chelaru esti o nesimtita imputita tie chiar nu tie rusine? Toata constanta stie fa cine esti o panarama!!!!!!!!!!
2
4
Virgile de data asta le dau baietilor adresa ta sa vina sa se joace cu tine .
0
1
Cum puteti sa va maritati cu negrii astia... Asa va trebuie batute si violate in dos, hartuite si gaurite
0
2
in 2002 a obtinut ordin de protectie pentru fapte din 2021? buni...
1
0
In tarile civilizate..era arestat si lua an grei de parnaie..la noi totul e permis. C****a isi face de cap...taiatii aripile
1
0
Daca faceti copii cu baietii rai. Va place in bmw, cand e baietzash orin oras. Cand iti rupe capu.. aaa nasol
3
0
Clanul oaie sa ma pupati jos la c oaie. La beci cu voi...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614