REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Femeile care au bătut un copil în școală au fost reținute. Se cere ARESTAREA lor!

Femeile care au bătut un copil în școală au fost reținute. Se cere ARESTAREA lor!

Replica API 1 februarie 2018 | 17:25 582

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat trei femei bănuite de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale, din municipiul Constanța, asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane.

În urma cercetărilor, polițiștii le-au reținut pe bază de ordonanțe pe cele trei femei, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, din Constanța, acestea fiind introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 1 februarie a.c., vor fi prezentate unității de Parchet competente cu propuneri corespunzătoare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cumpar sapun produs din elevul Mustafa, ofer cel mai bun pret!
2
4
Toti arabitzoii si ciorile la sapun !
5
3
Parintii puradelului bataus Mustafa decazuti din drepturi - pentru ca nu au luat nici o masura in interesul copilului - adica in sensul calmarii si integrarii lui.
8
2
Bun si daca il inregistram video pe Mustafa cum isi stranguleaza colegii sau cum ii da cu capul de calorifer ce rezolvam ? In afara ca ar vedea toata lumea.... legal ar fi fix acelasi lucru. De-abia astept ca justitia asta de cacat din Romania sa le trimita pe mame la beci 30 de zile, sa putem iesi sa ne facem dreptate si sa-i rastignim la propriu pe javrele astea de judecatori de la constanta care si-au luat tainul si l-au lasat pe Mascariciul Mazare sa traga pe pula tot orasul. Sa-i tragem si noi in teapa pe magistratii imbuibati si hoti si pe familiile lor.
9
2
Multi vorbiti degeaba si arubcati vina pe conducerea scolii. Cati dintre voi stiu ca nu poti, legal, nici macar sa duci un copil cu probleme la psiholog fara acordul parintelui? Profesorii si directorii sunt legati de maini si de picioare in situatii ca acestea. Daca parintele nu isi da acordul, nu ii poti face nimic elevului. Si dus la psiholog, daca elevul se comporta normal, nu va fi diagnosticat cu probleme sau cu tulburari comportamentale. O solutie ar fi introducerea camerelor de supraveghere in clase, pentru a vedea toata lumea cum se comporta animalele in timpul orei sau in pauza.
17
2
Doar asa isi vor face mseria cadrele din invatamant,doctorul psiholog al scolii,iar parintii isi vor cunoaste DREPTURILE,nimeni nu este liber sa faca ce vrea si cu cine vrea.Ce s-ar intampla daca toti parintii ne-am face dreptate singuri??? Sa raspunda fiecare dupa fapte. Copiii cu tulburai de comportament sunt monitorizati ,in cazul in care nu are leac boala unui copil se apeleaza la scolile ajutatoare. Cum a ajuns acest copil in clasa a V a doamna invatatoare??? ar trebui sa prezentati evaluarea copilului in cei patru ani petrecuti cu dv si evaluarea semestriala doamna sa domnul diriginte.
12
5
Dar conducerea scoli nu stia ce se intampla ?Eu consider k primul vinovat este conducerea scoli.
15
4
Ce aveti cu sirieni? Ei oricum vor deveni majoritari in europa
8
9
Sa-mi bag pula-n ma-ta ! Aici nu mai e vorba de etnie, ci de faptu ca femeiela astea au facut ce n-au facut imbecilii aia care administreaza scoala.Spert ca si copilul tau sa fie futut in cur de o scursura ca Mustafa, care in loc sa stea in scoala de corectie, sau sa fie biciuit, terorizeaza copii nevinovati ! Baga-mi-as pula-n mortii si ranitii ma-tii care te-a cacat cu conceptia asta rasista ! Cretinule !
16
6
Niste ciori nespalate
17
15
Eu as vrea sa le platesc avocatul. Imi da cineva un nr de telefon sa intru in contact cu ele?
19
5
orice copil cu probleme trebuie sa aiba un insotitor la ore i se spune umbra si un profesor de sprijin.CJRAE ce spune?
22
0
Singura scoala obligatorie trebuie sa fie scoala de corectie. Restul scolilor sa fie optionale.
20
1
Cei care cred ca pedeapsa aplicata de mamici,chiar daca nu e legala,a fost necesara,ar fi bine sa plateasca un avocat pentru cele 3 femei. Nu sunt de acord cu bataia si cu mentalitatea ca e bine sa-ti faci singur dreptate dar,IN ACEST CAZ, CELE 3 MAME TREBUIE SPRIJINITE LEGAL pentru a nu deveni si ele victimele unui sistem juridic ineficient,care va declansa acum o vanatoare de vrajitoare pentru a arata cat de corect se aplica legile in Ro. Prin urmare,poate se ofera un avocat priceput care sa le apere in instanta, nu pentru a incuraja fapta lor ci, PENTRU A LE ASIGURA TOT SPRIJINUL LEGAL!
22
1
Acest fenomen de terorizare a elevilor obisnuiti de catre un copil problema este foarte raspandit in scoli , si din pacate , nu are rezolvare eficienta pe cale legala. cele trei mame , chiar daca sunt de etnie roma, si-au facut dreptate singure, incercand sa pedepseasca bruta prin singurul limbaj pe care il intelege: bataia, frica. Sper ca si-au asumat si consecintele legale. Iar cei care sunteti "politically corect" ,imaginati-va cum ati actiona, daca copiii vostri ar fi teorizati zi de zi. Merita pretul?
41
3
Daca acel baiat a terorizat copiii atata timp cu stiinta profesorilor , atunci trebuie arestati si profesorii pentru favorizarea acelui tembel. Acel derbedeu trebuia izolat de ceilalti copiii si nu se mai intampla nimic.Asa isi merita cu prisosinta bataia... sa vada si el ca doare...
46
1
ducem copii la scoala. scoala cum are grija de ei? de ce profesorii nu pot gestiona astfel de situatii? sunt vinovate clar femeile batause dar vinovata este si scoala iar aceasta situatie a dovedit inca o data ca invatamantul este croit pe interesul profesorului si nu pe cel al elevului.
37
0
Nu imi vine sa cred ca aprob actiunea ciorilor dar cunosc situatia destul de bine. este vorba de scoala 28 unde VICTIMA este un gunoi de copil sirian cu probleme mentale . Situatia lui este cunoscuta de catre conducere scolii insa peobabil ca se tem de vreo reclamatie pe tema discriminarii gunoaielor refugiate din orient sau probabil ca au fost bine spaguite de parintii retardatului sirian si acum se tem sa ia masuri impotriva acestuia. Bataia incasata a prins bine insa derbedeul v a continua sa isi agreseze colegii de clasa msi mici ca varsta cu 3 sau patru ani.
34
2
Ele de fel sunt mai retinute.Mai retin cate-un portofel,un telefon...asa mici atentii de prin buzunare,sacose...dar bataia care i-au tras-o lu' ala o merita si ele
36
11
Dupa figura parca ar fi tiganci,de Grivita.
25
9
Daca scursura de elev agresa in mod repetat odraslele politistilor ,ale judecatorilor ,si nu se luau masuri ,ei ce ar fi facut ? Rusine sa va fie . ar trebui schimbate urgent legile
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102