REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Femeile care au RUPT cu BĂTAIA un minor într-o şcoală, la instanţă! Cine sunt şi ce au decis magistraţii

Femeile care au RUPT cu BĂTAIA un minor într-o şcoală, la instanţă! Cine sunt şi ce au decis magistraţii

Replica API 2 februarie 2018 | 00:00 449

Unitatea de învăţământ unde a avut loc incidentul neagă că ar fi vrut să ‘muşamalizeze’ cazul

Unitatea de învăţământ unde a avut loc incidentul neagă că ar fi vrut să ‘muşamalizeze’ cazul

Cele trei femei care au lovit un copil de 14 ani pe holurile unei școli din Constanța au fost aduse, joi, la instanțã, cu propunere de arestare preventivã. De menționat este faptul cã ele au fost reținute pentru 24 de ore în cursul serii de 31 ianuarie și au fost aduse pe 1 februarie în fața judecãtorilor, avocatul lor solicitând mãsura arestului la domiciliu. Ceea ce s-a şi întâmplat: magistraþii au decis ca Memet Nerghiul, Raşid Sevigian şi Memet Ghiulgian sã fie plasate în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Pe de altã parte, Școala nr. 28 „Dan Barbilian” a făcut câteva precizări cu privire la incidentul cu băiatul de 14 ani luat la bătaie pe holul instituției în cursul zilei de 30 ianuarie. Școala neagă cu desăvârșire acuzațiile cum că ar încerca să mușamalizeze evenimentul, după cum a declarat mama copilului agresat.

„În jurul orelor 13.00 mamele a doi elevi ai clasei a V-a, au solicitat accesul în școală pentru a depune plângeri la adresa comportamentului violent al unui coleg de clasă asupra copiilor dumnealor. Profitând de faptul că elevii erau în timpul recreației, mamele au mers pe holul instituției întâlnind elevul în cauză. După o discuție purtată cu acesta, s-a iscat o altercație între cei trei.

Profesorul de serviciu a intervenit cu promptitudine, despărțindu-i. În scurt timp, la fața locului au ajuns directorul adjunct, gardianul și alte cadre didactice care au scos din incinta școlii mamele agresive.

Dezmințim categoric informația potrivit căreia conducerea școlii ar fi încercat „mușamalizarea” incidentului, conform declarației mamei copilului agresat, având în vedere faptul că, imediat, conducerea școlii a anunțat secția de poliție la care este arondată școala, mama copilului și Inspectoratul Școlar Judetean Constanța. Reprezentantul secției de poliție, mama, inspectorul școlar de sector și un echipaj SMURD au ajuns aproximativ în același timp la sediul școlii.

Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări, conducerea instituției punând la dispoziție înregistrările camerelor de luat vederi, informații detaliate cu privire la incident și oferind tot sprijinul necesar. Dezaprobăm și nu tolerăm comportamentul agresiv, cu atât mai mult al părinţilor, care sunt consideraţi parteneri principali şi beneficiari secundari ai procesului de învăţământ. Calitatea actului educațional, climatul și siguranța elevilor sunt dezideratele conducerii școlii și ale întregului corp profesoral”, a transmis conducerea instituției.

Claudia CORBU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/minorul-batut-in-scoala-28-este-un-copil-problema-a-batut-groaznic-si-a-chinuit-copiii-timp-de-6-luni-344252/

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu pe copilul care a terorizat copii l- as fi rupt in bataie ! Vb ca sa va aflati in treaba , cind o sa va vina copilul batut acasa o sa vedeti pe pielea voastra ! Pina atunci nu numai dati sfaturi ca la asta va pricepeti cel mai bine !
1
0
Bine le-au facut!! de data asta tigancile au fost super, niste curajoase, romanii nu erau in stare sa puna la punct pe umflatul ala de copil sirian repetent care agresa copiii. Trimteti-l si pe el si pe frate su si pe ma-sa care poarta hijab pe cap- in siria cu ei!!
3
0
ciori jegoase daca mai traia antonescu mai bine va omora facea sapun din voi sa va spalati care mai scapau
3
5
cata invidie ! cei mai harnici si cei mai educati dintre rromani merg si la scoala ?
1
0
Incep sa apara manifestari in legatura cu invadatorii. Nu inteleg de ce din impozitele si taxele noastre sint intretinuti derbedeii.
5
0
razboiul ciorilor magraoni contra ciuhabi
6
4
Haules baules, in mm de ciori spurcate.
4
6
Indinomazii turcizati pe care statul Roman nu a reusit sa ii civilizeze.Le dau ajutoare pe saturate, nu vor sa munceasca, dar sunt folositi de PSD drept turma electorala.
9
4
Nu aprob violenta ! Dar, nu stiu cum as reactiona in asemenea situatie cand copilul meu sa fie batut sau hartuit de alt copil. Din cate am inteles puradelul ala repetent a incercat sa le loveasca primul pe mamele care ii cereau explicatii. Asadar inainte sa acuzam ambele parti sa stam un pic si sa analizam. Dar noi fiind o natie de turma, ridicam piatra dupa ce am vazut ca asa se poarta ! Nu aprob si nu incurajez violenta ! Sed lex dura lex !
20
0
Daca handicapatul ala a chinuit copiii timp de 6 luni , de ce nu se cauta filmarile de la camerele de luat vederi din scoala cu actiunile acestui dement ? Au gasit repede filmarea cu corectia pe deplin meritata...
26
0
Ciori ordinare
9
10
Sc 28 era o unitate de elita, dar se pare ca a devenit cuib de ciori turcesti.
13
5
Popor de tigani
9
5
Sunt bahnite!
5
6
Mamicile sunt tiganci. De ce sunteti atat de pornite impotriva sirianului? Pana la urma se cam...merita nu?
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614