REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Femeile PSD, reunite în şedinţă: "Maria Băsescu ar trebui să-l determine pe şeful statului să plece"

Femeile PSD, reunite în şedinţă: "Maria Băsescu ar trebui să-l determine pe şeful statului să plece"

Replica API 22 ianuarie 2012 | 00:00 248

După ce zilele trecute au protestat în stradă, doamnele din PSD s-au reunit, sâmbătă dimineaţă, în şedinţă. La întâlnirea "amazoanelor" social-democrate participă şi preşedintele partidului, Victor Ponta, dar şi preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase. Comitetul Executiv Naţional al Femeilor din PSD se întruneşte, în şedinţă, începând cu ora 10:00. Doamnele din PSD vor dezbate protestele din ultimele zile din ţară. Soluţii s-ar găsi pentru stoparea protestelor, spune preşedinta Organizaţiei, una dintre acestea ar fi ca preşedintele Traian Băsescu să se pensioneze anticipat.

"Organizaţia de femei respectă pe toţi românii care astăzi doresc ca acest guvern şi preşedintele Băsescu să plece şi să ne lase. Din punctul meu de vedere, recomandarea mea şi solicitarea mea către Traian Băsescu este să găsească o soluţie pe care el a pus-o la cale: este marinar, are dreptul să se pensioneze anticipat. Dar cred că Traian Băsescu nu are curajul să se pensioneze anticipat pentru că ştie bine că guvernul condus de el se comportă umilitor cu pensionarii", a spus Rovana Plumb. Şi cine ar putea să-l sfătuiască mai bine pe şeful statului să demisioneze decât soţia sa, Maria Băsescu? Cel puţin în viziunea Rovanei Plumb. "Sunt femeie, dar sunt şi politician. Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu nu este un bărbat puternic, pentru că un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie, şi nu să lupte împotriva populaţiei. Fiind femeie, mamă, soţie, mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Cred că Maria Băsescu ar trebui să-l determine pe Traian Băsescu să plece. În calitate de mamă, soţie şi de susţinător al familiei, dat fiind faptul că chiar Maria Băsescu a spus că Traian Băsescu, prin profesia avută de marinar, a lipsit mult timp de acasă, îi solicit să-l determine să demisioneze", încheie preşedinta Organizaţiei de femei.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218