REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fenechiu: Guvernul Orban a fost sabotat de la nivel parlamentar de majoritatea PSD - ALDE - Pro România

Fenechiu: Guvernul Orban a fost sabotat de la nivel parlamentar de majoritatea PSD - ALDE - Pro România

Replica API 13 august 2020 | 00:00 978

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a afirmat miercuri că majoritatea PSD - ALDE - Pro România a sabotat "în mod deliberat" Guvernul Orban de la nivel parlamentar.

Daniel Fenechiu

"În plan parlamentar, majoritatea PSD - ALDE - Pro România a avut două priorităţi: să legifereze iniţiative populiste cu pronunţat caracter electoral, iar cea de a doua - să golească de conţinut toate ordonanţele şi proiectele de lege iniţiate de Guvern. Practic, Guvernul Orban a fost sabotat de la nivel parlamentar într-o manieră deliberată, în care sănătatea românilor, bunăstarea României, în care toate aceste sintagme care sună bine nu au fost nimic altceva decât declaraţii, declaraţii, declaraţii..., începând de la tot felul de legi care nu făceau altceva decât să îngrădească atribuţii fireşti ale Guvernului, în calitatea lui de administrator al treburilor statului, şi terminând cu respingerea unor ordonanţe necesare, modificarea lor, golirea lor de conţinut", a spus Fenechiu, în plenul Parlamentului, scrie Agerpres.

În opinia senatorului liberal, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, deoarece candidează la şefia social-democraţilor şi urmează alegerile locale, trebuie să arate propriului partid "cât de ticălos este Guvernul Orban".

"Ştim că alegerile locale bat la uşă. Dacă cumva nu am şti, am deduce lesne lucrul ăsta ascultând retorica PSD, Pro România, ALDE. Ştim că domnul Ciolacu candidează a şefia PSD. Dacă nu am şti, am deduce lesne ascultând retorica domnului Ciolacu. Ştim şi că vă e frică de votul românilor, se vede, dar dumneavoastră sunteţi cei care, prin lege, aţi stabilit data alegerilor locale. (...) Sunt convins că domnia sa trebuie să arate (...) cât de ticălos este Guvernul Orban, cât de multe nenorociri a făcut Guvernul Orban, cât de multe soluţii are PSD astăzi, uitând, probabil, că Guvernul Orban vine după ani buni de guvernare PSD în care guvernele lui Liviu Dragnea au reuşit să le arate românilor ce înseamnă 'bunăstarea' PSD-istă. Uită domnul Ciolacu şi mare parte din colegii de la PSD că avem astăzi Guvernul Orban tocmai datorită faptului că românii au adus o moţiune de cenzură împotriva PSD şi împotriva majorităţii constituite de PSD", a adăugat Fenechiu.

Potrivit acestuia, în planul comunicării publice, PSD "a bagatelizat şi ridiculizat pericolul virusului SARS-CoV-2 şi a cântat prohodul Guvernului", anunţând din 7 aprilie "celebra" moţiune care urmează să fie depusă când pandemia încetează.

"Ne bucură că pe 17 august vom afla din moţiunea de cenzură care e maniera în care putem constata că pandemia nu mai este un pericol. Credem că românii sunt suficient de inteligenţi ca să înţeleagă că moţiunea de cenzură nu este decât un gest democratic, altminteri, constituţional, dar care, în pragul alegerilor, nu este altceva decât o mişcare electorală, populistă şi credem că pe data pe 27 august se va vedea la vot cine trece examenul votului - cei care susţin Guvernul sau cei l-au blocat şi îi cântă astăzi prohodul", a susţinut Daniel Fenechiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest domn a cerut voturi in constanta la part dnlui diaconescu ppdd acu ii casnic pnlist regurgitez deja.
1
0
Noi psd-ul dorim sa va mai fraierim inca o data la alegeri. Avem de partea noastra toti penalii si javrele din politica. Avem doua solutiii pentru viitorul tarii: legea desfiintarii puscariilor si abrogarea codului penal pentru tot ceea ce inseamna furt, frauda, camatarie si altele. Politia si SRI va fi inlocuita ,iar daca nu condusa de interlopi, ei sunt mai eficienti si nu vor pensii nesimtite de la stat.
0
1
sa nu se astepte nimeni ca acesti analfabeti- carora Vadim Tudorle-a recomandat, cu caldura, ca ar fi indicat ca dupa terminarea cumpararii l;icentelor, sa frecventeze totusi si BAC-ul- sunt constienti pentru ceea ce au fost votati- au confundat pomana, minciuna , naivitatea cu realitatea
3
1
Corect! Ai mare dreptate d-le Fenechiu. Incompetentii, tradatorii, hotii, mincinosii si penalii din opozitie au sabota in "mod deliberat" Guvernul Romaniei.
3
2
bai umflatule care este rolul opozitiei sa va traga de maneca la prostiile care le faceti.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102