REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fenechiu: Sunt sigur că PRU şi PNŢCD vor susţine cel mai puternic candidat, şi acesta va fi de la PND

Fenechiu: Sunt sigur că PRU şi PNŢCD vor susţine cel mai puternic candidat, şi acesta va fi de la PND

Replica API 26 februarie 2016 | 23:38 319

Omer Sunay şi Daniel Fenechiu

Daniel Fenechiu nu a stabilit candidaţii PartiduluI Naţional Democrat (PND) la Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa! Se caută cel mai bun candidat, astfel încât să obţină rezultatul cel mai bun. Sunay Omer, preşedintele PND Constanţa, speră ca partidul să obţină rezultate bune la alegerile locale din acest an: „Sperăm să avem la alegerile locale scorul din 2012. Sperăm chiar să maximizăm rezultatul din 2012 de la parlamentare. Mă cunosc cu domnul Fenechiu de când activam în PPDD. Avem foarte mulţi consilieri locali care sunt alături de noi. Sperăm ca la alegeri să fim a doua forţă politică în judeţul Constanţa”, spune Omer Sunay. Cât despre candidaţi, Daniel Fenechiu a precizat că acesta va fi din partea formaţiunii pe care o conduce, deşi PND a semnat, la jumătatea lui februarie, un protocol de colaborare cu PNŢCD şi PRU, protocol menit să conteze la proximele alegeri locale.

„O să respectăm întotdeauna înţelegerea pe care am făcut-o. Există un protocol. Îl apreciez pe Omer Sunay că a deschis calea de a aduna tot ceea ce încearcă să schimbe USL consolidiat, şi Organizaţia Judeţeană, când va avea datele sociologice, va stabili cum stau lucrurile. Protocolul se respectă. Cred că vom discuta, iar candidatul va fi din partea PND. Sunt trei nume, în momentul de faţă, nu m-aş antepronunţa. Cred că vom avea un candidat bun. Pe viitor e posibil să vină alături de noi mai multe formaţiuni politice, putem crea o alternativă, o privim ca o perspectivă. Dacă ai intrat în politică şi vrei să facă ceva, trebuie să faci ceea ce spui“, a spus Fenechiu. Acesta a mai precizat că numele candidaţilor vor fi făcute publice până cel târziu pe 15 martie. „Ne interesează reputaţia celui care va candida. Sunt sigur că PRU şi PNŢCD vor susţine cel mai puternic candidat, iar acesta va fi de la PND”, a conchis Fenechiu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102