REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fenomene STRANII în cartierul Tomis Nord! Zona este bântuită de „mireasa decapitată”

Fenomene STRANII în cartierul Tomis Nord! Zona este bântuită de „mireasa decapitată”

Replica API 30 martie 2015 | 00:05 2115

Istorisire devenită viral pe internet

Istorisire devenită viral pe internet

Fantome, strigoi, apariţii misterioase şi fenomene inexplicabile. Unii le consideră poveşti de speriat copiii, pe când alţii tind să creadă că „nu iese fum fără foc”. Un astfel de fenomen straniu a fost adus în atenţia opiniei publice de către un constănţean, locuitor al cartierului Tomis Nord, strada Badea Cârţan, zona stadionului. Acesta a relatat pe pagina „Eşti din Constanţa dacă...” cum o femeie bântuie zona, în urmă cu mai mulţi ani el trecând printr-o experienţă înfiorătoare.

Acesta spune că povestea este ştiută de mai toţi locuitorii zonei ca „Mireasa moartă de pe Badea Cârţan”. „Mireasa a fost decapitată de iubitul ei care era gelos şi credea că îl înşală, chiar înainte cu câteva zile de nuntă. El, foarte supărat şi înecat în alcool, a decapitat-o şi i-a aruncat corpul în bazinul acela din spatele stadionului. Ce este cu adevărat curios este că ea bântuie locul respectiv şi se spune că au fost câteva persoane dispărute în locul respectiv şi nimeni nu spune şi nu ştie nimic deoarece, fiind într-o zonă foarte populată, pentru a nu provoca haos, totul a fost muşamalizat.

Ea bântuie mai mult bărbaţii, să se răzbune pe soţul care nu a avut încredere în ea. Apariţiile sunt fenomenal de dubioase. Foarte puţine persoane au văzut-o cu adevărat sau au simţit-o dar cei care au făcut-o sunt cam panicaţi să vorbească. Ideea e că eu eram sceptic în ce priveşte fantome vârcolaci şi alte mizerii dar după treaba aia...”, a relatat bărbatul. Acesta susţine că, în urmă cu câţiva ani, când era adolescent, a mers cu mai mulţi prieteni în zona bazinului dezafectat, pe timp de noapte, unde au făcut şi poze. S-a simţit ciudat cât a stat acolo, însă când a descărcat fotografiile a rămas înmărmurit: acestea erau învăluite în fum, chiar dacă afară era senin.

„Am în calculator nişte poze inexplicabile. Eram copii, am ieşit să fumăm în spate la piscină şi cineva a avut un aparat cu bliţ. Pozele au fost cam cu diverse chestii inexplicabile: contururi luminoase pe fond întunecat şi mai multe. Aveam vreo 5 - 6 poze”, a spus el. Oamenii au început să comenteze pe internet la cele relatate de către Alin, istorisirea sa devenind viral, mulţi spunându-i că şi ei locuiesc în zonă şi au auzit câte ceva despre povestea femeii decapitate.

Din discuţie în discuţie, interlocutorii s-au hotărât să se strângă duminică, 29 martie, pentru a cutreiera mai multe zone stranii ale judeţului nostru. „Mai e în Kogălniceanu hotelul ăla părăsit de pe stânga, la intrare!! Am fost si acolo şi e jihad...” sau „Mai e Valea Portului, zona Gară”, „O casă în Palas”, „Prima curbă de la Cheile Dobrogei”, „Spitalul de Oase de la Eforie” - toate reprezintă obiective ce au fost bifate pentru acest sfârşit de săptămână.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367