REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fenomenul anti-PSD ia amploare: un român s-a aruncat din avion cu mesajul care a împărțit România în două

Fenomenul anti-PSD ia amploare: un român s-a aruncat din avion cu mesajul care a împărțit România în două

Replica API 6 august 2018 | 02:43 550

Mesajul anti-PSD care l-a făcut celebru pe şoferul Răzvan Ştefănescu se viralizează. Un alt român, nemulțumit de modul în care social-democraţii guvernează, a sărit din avion cu un banner pe care era inscripţionat cu roşu "M...PSD".

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie cineva muistului asta i-a functionat parasuta?Am auzit ca nici cea de rezerva nu i-a functionat,iar pentru cei care tot injurati PSD ia mai luati si voi muie, simpla, cu cacat ,cu ce vreti voi dar nu va uitati mame, tati, neveste ,copii ca si pentru voi si ai vostri este valabila ,la mai multa muie!
2
0
Fenomenul antipsd il datoram pe deplin marelui derbedeu oltenesc,Livache Dracnea!Peste ani de zile sper ca i se va ridica si o statuie in semn de profund respect pt ajutorul dat la eradicarea ciumei rosii din Ro.
0
1
MUIE PSD SI MUIE VOTANTILOR PSD!!!!
0
2
mamei europeanului ! o vad zilnic pe aurel vlaicu .....cum absoarbe din greu sa-si castige existenta . E greu sa cresti un copil retardat , debil mintal de mic , care e totusi liber . Acest pensionar , medical, zis europeanu , traieste din ce incaseaza pt postari antiromanesti . Poarta o palarie crem de paie si merge schiop .
1
0
Multi banii au astia de se ocupa de propaganda anti PSD. Cine poate sa afle sursel finantarii si sa le faca publice?
2
0
un om inteligent refuza . . . toti polititicienii din ziua d azi sunt condusi de altii. . . exemplu cum ne conduc p noii astia destepti din parlament . N.V
2
1
in primul rand @pacepa : de ce vrei tu sa cauti hoti pe afara ? Intra in parlament si ai toata floarea cea vestita de hoti. Asa ca nu mai incerca sa ne manipulezi. Si nu uita MUIE PESEDE si muistilor votanti. Iar jigodiilor postace de pesede multa muie ! Iar celor care n-au loc de mine,muie foarte multa !!! Cu cacat mult !!! N-am sa le uit nici pe mamele lor !
3
2
Cica suntem in centenarul unirii !!! M229e infractorilor care conduc aceasta tara ! Atat ! In psd or mai fi si oameni cinstiti ! voi ii stiti ?
5
2
mamelor de jegosi care au fatat cretini ce critica psd . Dati-le la muie , sa nu cumva sa ramana gravide sa mai fete analfabeti precum constanteanul , europeanul si alti muisti rezistenti de aici .
3
6
MUIE la toti cei care nu inteleg ca a fi PSDist , esti bolnav de CIMA ROSIE ! Muie la toti care asteapta mila si pomeni ca sa isi vanda votul la PSD.Se vede din comentariu cati doditoci avem !
7
6
Pentru a fi un mesaj national, trebuie ca acest mesaj sa fie tatuat pe fruntea fiecarui adept al slognului. Altfel e apa de ploaie !
6
2
acest slogan este singurul lucru pe care PSD il merita, in rest ..nimic. Cei care sustineti acest psd fugiti cat mai repede de ei ca altfel o sa va doara si pe voi gingiile
6
6
de psd si simpatizantilor acestui partid toxic.expresia devine consacrata si prin reflex pavlovian se va asocia cu acest partid condus de oligofreni.cum apare ala cu dintii stricati si cu amanta de varsta fii-sii cum imi vine ideea sa-i transmit:MUIE!!cat despre ambasadori si alte entitati care ''ne vor raul''stati linistiti ca strainii isi apara interesele lor in primul rand.MUIE PSD!
6
7
Anti stat paralel adica, muie replica. In rest la cacat cu media din romania.
7
1
Pai da, prostia e contagioasa, e lucru cunoscut. Pe de alta parte, Fontaine spunea ca nimeni nu e atat de inteligent pentru a-l convinge pe un prost ca e prost. Sa ramana fiecare cu ce l-a inzestrat natura...
13
2
Mai cautati brand de tara? Frunza...oaia...d'aia?? Sa nu va suparati pe ,,franceji,, cand vor scoate caricaturi cu muie romani,muie romania.
13
1
Popor de manipulabili, masa de manevra, curve si tradadori suntem. Ne place sa ne injuram intre noi. , sa ne facem de 2 bani, sa ne atacam intre noi, etc. Nu am vazut un roman adevarat sa injure ambasadori care au interese obscure, sa injure strainii care vor sa ne fure, multinationale care ne batjocoresc. , ...... . Nu. ... Noi ne futem unii pe altii. Generatie de cacat. Divide et impera functioneaza perfect pe NOI. Ne meritam sorta fratilor.......facuta cu mana noastra
19
1
la votare o sa fie moooe PNL.
13
2
vul gar prostilor!!!!!!
6
0
Si daca tu esti prost cu p mic nu sugi tu pwla toata ziua? Hai ia o pauza ca vrea si ma-ta sa simta gustul.
4
5
esti Prost cu P mare fata de prostu suedez bolnav de atentie care a venit cu numere vulgare, copiilor li se va da fix aceasi explicatie ca si in cazul povestii cu sexulu anal din parlament sau aia nu e vulgaritate
8
5
E vremea timpitilor ?
11
0
Retardatul de la 14:11 are o mama primitoare.Primeste muie de la cine vrea sa-i dea.Dati un like,dati si-o muie mamei lui.
13
4
Darnic pentru retardul asta de sub commentul meu: Sa iti dau muie cu ciorapyl si cu p...a sa iti sparg capul!
4
15
Daca nu i se deschidea parasuta lua el muie vesnica de la toate partidele.Avocatul poporului nu e al poporului???!!! De ce avocatul poporului dar si protectia copilului nu se sesizeaza ca mesajul cu muia e citit de catre copii.Adica televiziunile sunt obligate sa respecte niste prevederi care protejeaza copiii sa nu vada scene sau texte vulgare si isi iau amenzi de miliarde iar maimutele cu mesajul muiei nu sunt amendati ptr ca prezinta copiiilor in public un cuvant vulgar!Sa va luati muie fiecare!
22
5
Hmmm.....mai urmeaza , sa apara delfini sub apa , cu un asemene un asemenea slogan .
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102