REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

FENOMENUL ZOMBI. Poate se trezesc şi autorităţile: TÂNĂR DROGAT, ATÂRNÂND DE UN STÂLP ÎN ZONA GĂRII!

FENOMENUL ZOMBI. Poate se trezesc şi autorităţile: TÂNĂR DROGAT, ATÂRNÂND DE UN STÂLP ÎN ZONA GĂRII!

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:00 1137

Fenomenul Zombi continuă să producă îngrijorare la Constanţa! Dacă până în prezent erau raportate imagini cu tineri drogaţi atârnând prin scări de bloc ori prin parcuri, cea mai recentă imagine cu un tânăr aflat sub influenţa etnobotanicelor a venit din zona Gării Constanţa, la intersecţia Theodor Burada cu Ferdinand. În jurul orei 19.45, constănţenii au privit îngroziţi cum un tânăr se bălăngănea, ţinându-se de un stâlp din zona unei treceri de pietoni. A fost alarmată Poliţia Locală, însă, în scurt timp, drogatul a dispărut din zonă.

Reamintim că „Replica de Constanța” a prezentat, în repetate rânduri, situația alarmantă care se înregistrează la malul mării, fiind din ce în ce mai mare numărul tinerilor care consumă substanțe interzice, cel mai probabil etnobotanice, iar apoi cad pe stradă, aproape inconștienți, sau au un comportament agitat și imprevizibil!

R.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/fenomenul-zombi-ia-amploare-la-constanta-drogati-aproape-inconstienti-in-fata-unei-scari-de-bloc-de-la-piata-tomis-3-348482/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi chiar sunteti idioti? Ce mama dracu va gasiti ca prostii in targ sa comentati? Poate omul este bolnav , sau poate se simtea rau , cine stie? Voi puteti fi siguri pe afirmatiile voastre? Nu cred ca sunteti in masura sa comentati , oameni buni de nimic , in loc sa va vedeti de viata voastra, comentati viata altui om. RUSINE , MI-AR FI RUSINE IN LOCUL VOSTRU!
0
1
Politia Romana, ce faceti? Aloo diicot! Dormiti? Pe atelierelor si pe avram iancu cand intrati? Nu vedeti la cati copii din oras vand nenorocitii astia? Nu ii vedeti? Conduc fara permis in oras isi cumpara masini! Nenorocitilor luati ii odata ca ne am saturat de ei! Semnat pulii
0
1
Il cheama Popescu Marian este din comuna Valu lui Traian si este in cadrul MAPN , va rog sa luati masuri
2
2
nu e radu stefan mazare?
6
2
Nu v-au placut magazinele mele, suferiti acum!
1
2
Ba nu ma mai pozati futuvan gat de reporteri
4
3
La Mangalia este raiul dilerilor de droguri de cand este comandant al politiei, Cristian Ppescu. Pai trebuie si el sa faca un ban pt nebuna lui de nevasta, ca nu se mai satura. Si uite asa le rasare si o vila in cartier, o masina...pai nu degeaba s-a reintors Popescu la Mangalia..
5
0
Dar de unde stii ca nu e bolnav de diabet ? Ca si aia se balangane cand le scade glicemia. Asa handicapat de "ziarist" , mai rar.
2
6
unde este tov ceausescu sa faca curatenie in tara.
10
4
Ce analfabet a scris aceasta mizerie?Cum ti-ai dat tu seama,ma mizerie de ziarist ca acel individ este drogat,doar prin simplul fapt ca ai vazut o poza?Sau nu cumva voi va drogati inainte sa scrieti aceste gunoaie?Sa va fie rusine ca nu mai aveti nici o treaba cu jurnalismul,pur si simplu inventati asa zise stiri.
10
5
v-am deschis pofta cu magazinele de etnobotanice, ai ?
3
3
De aia nu vezi oameni beti pe strada, pentru ca e legalizata bautura!
6
0
Cand se va legaliza iarba atunci vor disparea etnobotanicele, altfel nu pt ca si saracii astia ar fuma iarba in loc de boschetarrile astea...numai ca ai nevoie de $$$
8
5
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Raducanu Razvan , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , tiganii de pe strada Sirenei , strada Albatros si multi altii!!!
13
3
Au familii, e treaba lor. Cu cat se drogheaza mai mult, cu atat o mierlesc repede.si scapam de ei.
10
10
pedepse ca in Malaezia, Singapore, Brunei ...streangul de gat la dealerii de droguri!
20
1
Toti cei care au votat in parlament legea asta si mai ales cine a initiat un astfel de proiect in parlament trebuie sa fie arestat!Vrem numele tuturor jegurilor umane care au ridicat mana la vot.Vrem numele partidului si bineinteles al celor care au initiat proiectul in trecut!Din cauza PARLAMENTULUI ROMAN SI A GUVERNULUI ROMANIEI S A AJUNS AICI!!! HAI CU NUMELE SI CU INITIATORII PROIECTULUI!!!!
19
0
am mai spus si repet, pe cuza voda in zona intersectiei cu mircea cel batran colcaie de dealeri, consumatori si boschetari, unii agresivi. Unii dorm pe scara blocurilor din zona.. politia a fost sesizata si nu face nimic..astia trebuie ridicati si aruncati pe camp
11
1
Copiii astia si distribuitorii de droguri si etnobotanice au nevoie de o bataie crunta!!! Sa-i vezi ce se linistesc dupa ...
5
4
Autoritatile sunt indiferente la situatia asta . Constanta este impanzita de cei care vand droguri de tot felu dar cel mai mult ETNOBOTANICE . Situatia a scapat de sub control . Daca autoritatile statului nu vor face front comun si nu ii vor starpi pe acesti nemerci care vand DROGURI , vom avea o generatie de tineri ratati . DE CE GUVERNU NU DA O ORDONANTA DE URGENTA PRIN CARE SA II CONDAMNE LA ZECI DE ANI DE DETENTIE PE CEI CARE VAND DROGURI ? Doi sau trei ani de puscarie este o gluma pentru iei .
19
3
Asta a luat lsd nu etnobotanice pentru ca a confundat stalpul cu Angelina Jolie sau cine stie cu cine avea el fantezii...
10
9
Copiii astia au nevoie de ajutor, nu de politie. Politienii trebuie sa gaseasca dealeriii de droguri, nu pe amaratii astia.
35
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218