REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ferma 2019. „Marş, eşti falsă, m-ai folosit!”! Scandal uriaş între Brigitte Nătase și Ioana Filimon

Ferma 2019. „Marş, eşti falsă, m-ai folosit!”! Scandal uriaş între Brigitte Nătase și Ioana Filimon

Replica API 8 martie 2019 | 00:00 328

În reality-showul „Ferma” (PRO TV) a izbucnit un nou scandal între Brigitte Năstase și Ioana Filimon. Însă granița dintre realitate și scenariu e foarte subțire în emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu, iar cele două concurente deja nu se mai suportă!

Nimic nu mai e la fel la „Ferma” după ce au ieşit pe rând din reality-show Claudia Pavel şi Carmen Negoiţă. Atenţia lui Brigitte Năstase (42 de ani) s-a îndreptat acum către Ioana Filimon (27 de ani). Din cele mai bune prietene şi aliate, au ajuns, treptat, mari rivale în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Diana Belbiţă a ajuns fermiera săptămânii şi le-a trimis pe cele două la duel. Brigitte joacă tare însă şi dacă până acum a fost cât de cât linişte, în „Fermă” s-a dezlănţuit iadul şi jignirile lui Brigitte au început să curgă spre fosta „Miss România”. „Trebuia să îmi dau seama săptămâna trecută, m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea”, spune Brigitte. Cătălin Moroşanu a încercat să le împace, reamintindu-le de perioada când se aveau ca două surori. Remarca lui a pus paie pe foc: „Nu suntem ca două surori, eu am prietene de o sută de ani!”, a răbufnit Brigitte.

S-au spus cuvinte grele în ediţia din 6 martie de la „Ferma”, iar Brigitte a întrecut din nou măsura. Alianţa dintre Brigitte şi Ioana s-a încheiat oficial. Moroşanu s-a aflat între ciocan şi nicovală, deşi a înclinat să fie de partea Ioanei. Ioana s-a străduit din răsputeri să se abţină să nu ţipe la Brigitte.

Brigitte: Normal că noi ne vom lupta, doar nu o sa ne luptăm cu lupul? Trebuia să îmi dau seama că săptămâna trecută m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea. Adica eu sunt un om corect, când spun ceva fac, indiferent că e în defavoarea mea. Mă doare în 14 pe cine rănesc!

Moroşanu: Băi, calmaţi-vă, sunteţi prietenele cele mai bune!

Brigitte: Nu suntem, eu am prietene de o sută de ani!

Ioana: E OK, am înţeles, nu mai suntem prietene!

Moroşanu: M-am simţit prost pentru Ioana, s-a luat aiurea de ea!

Ioana: Brigitte azi îţi e prietenă, mâine te vorbeşte de rău, poimaine hai că poate vorbim şi răspoimâine dă cu tine de pământ.

Brigitte, către Ioana: Marş, stai pe la uşi să asculţi! Ia viteză, eşti o falsă şi te-ai folosit de mine!

De când a intrat în reality-showul „Ferma”, Brigitte a ținut-o din scandal în scandal. Ea s-a mai certat cu Claudia Pavel şi cu Carmen Negoiţă, pe care le-a acuzat că ar fi împărţit același bărbat la un moment dat. Pe Claudia Pavel a acuzat-o și că s-ar fi iubit cu primul ei soț, Octavian Sfăt: „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”. Ca urmare a acestei acuzații grave, Claudia Pavel – Cream se gândește serios să o invite la tribunal pe Brigitte.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369