REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Ferma” a salvat-o pe Claudia Pavel de falsul medic Matteo Politi „Își dorea o colaborare, însă eu am plecat”

„Ferma” a salvat-o pe Claudia Pavel de falsul medic Matteo Politi „Își dorea o colaborare, însă eu am plecat”

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 421

După ce Matteo Politi, „medicul” cu 8 clase, a fost demascat au ieșit la iveală și fotografii cu Claudia Pavel și sora ei, Paula, alături de italianul care se dădea chirurg estetician. La vremea aceea, cântăreața era în munți, la filmările emisiunii „Ferma”.

Claudia a explicat această alăturare. Înainte să iasă la suprafață adevărata identitate a italianului care opera în România cu acte false, Claudia Pavel a dat mâna cu el și era pe punctul să încheie o colaborare. „Ferma” a salvat-o pe Claudia Pavel de falsul medic. Matteo Politi a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare alături de Claudia Pavel

Din fericire pentru ea, a început proiectul „Ferma” de la Pro TV, așa că a amânat asocierea cu Matteo Politi. După ce a fost eliminată din emisiunea-concurs și a revenit acasă, la București, a citit că Politi este arestat și a rămas stupefiată.

„Întrece orice limită a imaginației. Nu mi-a dat niciodată de bănuit. Tu când te duci la doctor ceri diploma? Eu pe acest medic l-am întâlnit la EuroMedical Clinic. Mi-a fost prezentat ca fiind un doctor veridic. Niciodată nu m-aș fi gândit… Nu am apucat să lucrăm împreună. El își dorea o colaborare, însă eu am plecat la «Ferma» și când m-am întors, am aflat toate astea. Îmi pare rău că există așa ceva. E de domeniul fantasticului”, ne-a declarat Claudia, mărturisind că ar fi fost un coșmar pentru ea să fi apucat să colaboreze și apoi să afle adevărul, mai ales că nu este la prima experiență neplăcută cu un medic estetician.

„Am avut o problemă legată de doctorul Lascăr, care are diplomă, și cu toate astea tot a greșit operația. Dumnealui a declarat, după ce l-au luat jurnaliștii la întrebări, că una din trei operații este un eșec”. Claudia spune că și-a cam pierdut încrederea în chirurgii esteticieni: „Nu mai vreau să-mi fac nimic. Vreau să îmbătrânesc frumos, cu decență. Sigur că da, o ajustare ajută, însă eu mizez foarte mult pe sport. Cred că sportul ajută cel mai mult la menținerea tinereții. Și mâncarea”.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu era Patrascu de la Bucuresti sa o scoata din Mangalia cine plm auzea de nasoasa asta?
3
0
Va mai amintiti cand se frecau striperii de umflata si urata asta , numai pentru faptul ca ta-su era prim ministru...?!? O basoldina care il imbata pe copilul de barba-su sa o futa...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614