REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

„Ferma”: George Burcea, sub același acoperiș cu Andreea Antonescu: „Nu pot fi prietenă cu el“

„Ferma”: George Burcea, sub același acoperiș cu Andreea Antonescu: „Nu pot fi prietenă cu el“

Replica API 29 septembrie 2020 | 21:27 1795

Zilele frumoase și liniștite în Fermă ale lui George Burcea sunt pe cale să ia sfârșit, din această săptămână. În concurs a intrat Andreea Antonescu, „sora de suflet” a Andreei Bălan, cu care actorul este în proces de divorț. Antonescu recunoaște că va fi o situație sensibilă între ei și că de prietenie nici nu poate fi vorba.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, noul concurent de la „Ferma. Orășeni vs Săteni”

După trei săptămâni de la debutul emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni” (PRO TV), un nou concurent va intra în show. Este vorba despre Andreea Antonescu (38 de ani). Artista va fi „bonusul” primit de către echipa care va câștiga „fermierul săptămânii”. „Filmările pentru această emisiune au început pe 5 august, cu o lună înainte de premiera la televizor. Andreea Antonescu a intrat în show după 2-3 săptămâni. Practic, ea este acolo de mai bine de o lună. A trecut și ea prin același protocol ca restul colegilor, adică i s-a făcut testul Covid, a stat 3-4 zile în izolare la un hotel, până la venirea rezultatului, iar de acolo a fost dusă direct în Fermă”, explică surse din PRO TV, citate de click.ro.

Doar mama, fiica și o prietenă au știu secretul

Din august și până acum, nimeni nu a știut unde a dispărut Andreea Antonescu. „A fost greu să țin ascuns acest secret, înainte de a intra în Fermă le spuneam tuturor că o perioadă voi fi plecată, fără acces la telefon. Și a fost greu deoarece toată lumea mă știe o persoană deschisă, care povestește ceea ce face. I-am cam pus pe jar. Cred că unii m-au bănuit că aș fugi pe undeva, ceea ce nu era cazul. Doar mama, fiica mea și o bună prietenă au știut secretul”, a declarat artista în cadrul unui interviu.

Te-ai pregătit în vreun fel înainte de a intra în acest concurs?

Andreea: Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani.

Cum ai petrecut ultima zi acasă?

Am stat cu fiica mea, Sienna (9 ani). Pe cât a fost ziua de plină, pe atât a fost de tristă deoarece ea insista să o iau cu mine, măcar în bagaj, să poată merge cu mine. Îmi spunea că mă va ajuta în fermă, cu animalele sau, dacă va fi cazul, va sta ascunsă, doar să fie cu mine. Asta mi-a rupt sufletul. În rest, am stat, am râs, am fost în parc, a fost foarte frumos.

Andreea Antonescu: „Între mine și George nu poate fi prietenie”

George Burcea

Vei sta în aceeași casă cu George Burcea, cel de care Andreea Bălan, cea mai bună prietenă a ta, urmează să divorțeze. Cum situația dintre ei nu e bună, cum te vei poziționa tu față de el?

Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie.

Citește mai mult pe: click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu mai cintam macar sa ne aratam bucile titele si prostia .Votantii pesede balesc la asa ceva .
1
0
Ce vrea sa demonstreze prin fotografia asta ciudata? Nu poate poza mai decent?
7
0
Zambeste ca o cobra si se crede sexoasa desi e urata si proasta.
10
0
Sa desfacem picioarele sa ne batem joc si sa sexualizam tot,port popular,steag,imn,ce ne mai trebuie?daca nu fac rating
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920