REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Festivalul Mamaia a fost anulat! Organizatorii n-au reușit să strângă 150.000 de euro

Festivalul Mamaia a fost anulat! Organizatorii n-au reușit să strângă 150.000 de euro

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 499

Lucian Ionescu, organizatorul festivalului

Veste tristă pentru artiști, dar și pentru fanii Festivalului național de muzică ușoară de la Mamaia, eveniment program în perioada 5-8 septembrie, după o pauză de șapte ani.

Concursul muzical, care urma să se desfășoare pe scena Pavilionului Expozițional Constanța, întrucât Teatrul de Vară din Mamaia arată ca după bombardament, a fost suspendat.

Organizatorul evenimentului, Lucian Ionescu, care este și vicepreședintele Asociației Culturale Electrecord Production, ne-a declarat: “Demersurile organizatorilor au început în luna mai a acestui an, alături de Consiliul Județean Constanța. Aveam totul pregătit, de la program la prezentatori, doar că cei de la Consiliul Județean și-au dat acordul în plină vacanță pentru tot ce înseamnă mediu de afaceri, care urma să contribuie cu sponsorizări pentru organizarea festivalului. Bugetul ediției din acest an a fost estimat la 150. 000 de euro”.

Loredana

Acesta a mai adăugat că nu se dă bătut și că va propune administrației județene ca evenimentul să aibă loc anul viitor. Prezentatorii propuși la ediția din 2019 au fost Dan Negru și Simona Gherghe, iar artiștii The Motans, Andre, Mahala Rai Banda și Loredana Groza pregătiseră un recital pe cinste.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa ii dai 150k euro unuia cu aspect de boschetar, care pare ca se imbraca de la fifth hand si nu s-a mai spalat de pe vremea lui Ceausescu. La pubela cu tine, boschetarule!
1
0
pai fosta lu prigoana era investitoare in cultura, bahmu parca o cheama, ea a fost initiatoarea.ce teri sunt astia, adica dau spaga pentru organizare dupa care fac rost de bani pentru desfasurare, de la autoritatile locale.Ce schema rasuflata, doar la noi mai functioneaza
7
0
Sa faceti voi festival , cand o primi Cultura Reala , profesionistii , bani adevarati pentru existenta si dezvoltare , cand Teatrul Oleg Danovski o avea bani sa si desfasoare activitatea intr o sala decenta , sa nu zic civilizata , la sala - cladire si nu numai , ma refer . acu' vreti sa faceti bani din festivaluri rasuflate , pe care sa le relansati din banii contribuabilului cinstit , care traieste fiecare dupa puteri pt. ca voi , leprelor , i ati impovarat cun taxe , impozite samd ca sa va ajunga sa traiti voi in lux !? la gunoi cu voi , leprelor !
8
0
refaceti teatrul de vara din mamaia si terminati cu serparia de acolo . pe urma reinventati un festival modern pe o scena adevarata ....
10
0
Daca Cerbul de aur a fost, sa zicem nereusit, ce ar s-ar fi intamplat la Mamaia ? ...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614