REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Festivalul 'Mamaia Copiilor' a ajuns la final! Ce premii s-au acordat anul acesta?

Festivalul 'Mamaia Copiilor' a ajuns la final! Ce premii s-au acordat anul acesta?

Replica API 16 iulie 2018 | 00:00 181

Festivalul "Mamaia Copiilor" ediţia 2018 a ajuns la final! Sâmbătă, în cadrul Galei de decernare a premiilor Festivalului Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018, copiii participanți au fost premiați cu premii în valoare totală de 40.000 lei, cea mai mare sumă acordată în istoria festivalului.

Adrian Iorgulescu, președintele Juriului s-a declarat plăcut impresionat de explozia de prospeţime şi entiziasm. „Ceea ce mi-a plăcut la această ediție, a 18-a, este explozia de prospețime și entuziasm. Aceste minunate talente ale muzicii românești vor fi valorificate, cu siguranță. Compozitorul care a câștigat anul acesta trofeul este Adrian Ordean, un compozitor cu renume în creația muzicală românească", a precizat acesta.

Premiile acordate în cadrul festivalului sunt în valoare de 37.000 lei, iar premiul pentru secțiunea de Creație oferit de UCMR-ADA este de 3000 lei.

„Reuşita ediţiei din 2018 a Festivalului Mamaia Copiilor s-a datorat mai multor componente, fiecare importantă în felul ei: Continuatorul ideii originare – actorul Liviu Manolache, Societatea Română de Televiziune, prin transmisiuni profesioniste de înalt nivel, UCMR-ADA, prin finanţare şi logistică şi, mai ales, participanţii, copii sau compozitori, al căror talent s-a revărsat asupra unui public mereu doritor de muzică bună. Trebuie să amintim neapărat şi Primăria Constanţa, chiar dacă un neinspirat funcţionar a cerut CV-urile membrilor juriului, ca şi când Corina Chiriac, de exemplu, ar trebui să se facă cunoscută prin datele de naştere şi şcolarizare!

Festivalul a adus în atenţia ţării zeci de voci foarte bune, puse în valoare de profesori entuziaşti. Au fost foarte multe melodii în primă audiţie, scrise de compozitori cu har, pentru aceiaşi copii minunaţi, totul demonstrând credinţa că, dacă vom continua să sprijinim şi să finanţăm talentul fără limite al copiilor noştri, peste ani, generaţiile lor ne vor face să fim mândri“, a declarat la finalul festivalului, maestrul Horia Moculescu.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce daca le-a cerut CV-urile membrilor juriului, sa stie si el cand si ce scoli au facut ,pe unde au mai poposit dealungul timpului, cand si unde s-au nascut, pe la ce chindii au cantat sau au dansat...si cine i-a recomandat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369