REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FESTIVALUL NEVERSEA: 3 zile şi 3 nopţi de distracţie – iată locaţia!

FESTIVALUL NEVERSEA: 3 zile şi 3 nopţi de distracţie – iată locaţia!

Replica API 5 iunie 2017 | 00:00 989

Festivalul NEVERSEA are loc la Constanţa în perioada 7-9 iulie şi se aşteaptă ca la eveniment să vină cel puţin 150 de mii de doritori de distracţie şi muzică pe o plajă de 200.000 de metri pătraţi, la Reyna. S-a spus din start că locaţia nu este sigură, apoi că biletele nu se vor vinde, pentru ca, de dată recentă, organizatorii să invite tinerii dornici de distracţie să ajute pe bază de VOLUNTARIAT la diverse activităţi legate de buna desfăşurare a evenimentului. Dacă lucrurile se vor transforma într-un succes sau... nu, rămâne de văzut, cert este că a fost afişat şi un program al celor trei zile şi trei nopţi de muzică (vezi afiş!), iar reprezentanţii Primăriei Constanţa au dat asigurări că locaţia este bătută în cuie:

Aşadar, în iulie, la Constanţa vin peste 100 de artiști. Jason Derulo, Rita Ora si Dua Lipa, de exemplu, vin prima dată în România și asta la NEVERSEA. Între ei, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry și Klangkarussell.

Începând de joi, 1 iunie, doritorii au deja ocazia să cumpere și bilete de o zi, la prețul de 200 de lei plus taxe (detalii aici: https://www.facebook.com/NeverseaFestival/?fref=ts)

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce de hateri si fosti securisti mai jos
1
1
Soseaua de coasta n-ati fost in stare s-s faceti in 28 de ani si nici repararea Cazinoului. Se arunca banii pe chestii de unde iese parandarat.
3
0
SA MA CAC PE FESTIVALUL VOSTRU DE CACAT
3
2
Vezi pragul de sus?daca nu,inseamna ca gramatica ti-a ridicat nasul prea sus si n-o sa-l mai vezi nici pe ala de jos!
0
6
Mai bine mergeti la scoala, repetati clasele in care se preda limba romana si apoi incercati sa scrieti cate ceva pentru semenii vostri! Unii sunteti postaci inculti, de idei nu mai vorbim!
3
2
Pacat ca tine doar 3 zile ..un asa festival trebuia organizat 7-10 zile , sa avem ce vedea in vacanta de vara.
9
5
pentru cateva zeci de mii de oameni, accesul e aproape inexistent, doamne fereste sa se creeze panica ca sambata la Torino, ca se calca toti in picioare. Trebuia gasita o plaja la nord de hanul piratilor si organizat acolo. Aveau si unde, se puteau lua si masuri de securitate, nu dreanjau nici linistea unui intreg cartier.
10
2
Unde esti?
7
4
Locuiesc in zona unde se va organiza Neversea si pot intelege o seara, dar 3 zile de concerte este strigator la cer, mai am si un copil mic. O sa-l rog pe Domn Primar sa-mi adoarma el copilul 3 zile si 3 nopti.
12
8
Bai tolomacule, un oras treuie sa fie promovat prin cultura, parcuri, arhitectura, curatenie nu prin boschetareala importata din vest.
8
9
Constanta nu e Cluj sau Timisoara, pisa-m-as pe voi in indoctrinati. Asistati social sau fost securisti furstrati. Cum mortii ma-tii sa mananci atat cacat despre un lucru care ti-e total necunoscut? Cand tu de 20 de ani nu ai mai iesit din oras?
11
8
Fi mi ar scarba de boschetareala voastra poponauta.
6
12
Parca e plaja cu fonduri europene si 5 ani nu se pot scoate bani din ea!! Cum s-a organizat acolo? Ca sa nu mai vorbim de accesul ambulantelor si pompierilor! Inexistent! Chiar nu se sesiseaza nimeni?
12
3
S-a alea aceasta locatie tocmai ca sa se faca accesul pe banii festivalului asa greii da cap sunte-ti. Festivalul v-a construi si amenaja tot ... pai ce aia de la Reyna sau primaria sunt prosti ii lasa asa moka sa faca banii? Amenajatul accesului costa multi banii.
11
0
Nu sunt scari in zona. Locanicii stiu cat de greu se ajunge pe plaja. Nici la faleza nu sunt scari ok, ci din metal si inguste...Asta e mare problema.
7
3
Sa verificati cati betivi, curve, boschetari si drogati vor fi... si, ptr Cta 14:14, sa o suga mata!
9
11
Doamne fereste de vreo urgenta ca mori cu zile...sau sa vedem cata poluare poate sa produca un "festival" deasta o sa umple plaja de kkti pisat seringi si chistoaceeeee!!! Futuvan gura de edili!!!
8
6
Cei care comenteaza mai jos si scriu ca sunt drogati etc, pai bine mai cretinilor iubitori de oameni si de moaste, daca asculta muzica moderna inseamna ca sunt satanisti? cretinilor
17
6
Pentru militienii din zona pot sa o suga putin impreuna, la Sovata cu ei
10
5
locatia e buna insa nu exista drumuri de acces , toalete etc si nu ii mai spuneti plaja reina ca nu este a lui reina ,prelungire plaja trei papuci ,cea adevarata !!!
15
1
Care nu incap pe plaja sa stea in apa!dupa cum e perimetrul hasurat din foto,vor sta mai multi in apa decat pe nisip
6
7
Boschetareala, droguri, poponari, satanisti, neverseas....reteta perfecta pentru distrugerea tineretului
12
14
plaja aia nare drum de acces decat prin capat pe la vile deci e grele cu echipamentele si ambulantele iar aia de acolo sunt smecheri vezi blocurile de militieni credeti ca o sa stea cu bum bum in cap pentru niste drogart de copii?
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218