REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Festivalul NEVERSEA, desfăşurare impresionantă de forţe! Câţi medici vor asigura PERMANENŢA!

Festivalul NEVERSEA, desfăşurare impresionantă de forţe! Câţi medici vor asigura PERMANENŢA!

Replica API 3 iulie 2017 | 00:00 368

În perioada 7-9 iulie, oraşul Constanţa va fi gazda unui festival de amploare, cu peste 100 de artişti ce vor performa pe mai multe scene amenajate pe plaja Modern. Se estimează o participare de a câte 50 de mii de persoane la eveniment, în fiecare seară de festival! NEVERSEA pune în mişcare nu doar amatorii de muzică şi distracţie, ci şi autorităţile, care vor fi angrenate în acţiuni pe linia de siguranţă, fluidizare a traficului, pază, dar şi intervenţie medicală în caz de necesitate.

La Primăria Constanţa au avut loc deja mai multe şedinţe operative cu organizatorii festivalului, cu reprezentanţii Poliţiei şi ai Rutierei, Jandarmeriei, dar şi cu reprezentanţii Spitalului Judeţean şi ai SMURD. Astfel, pe partea de intervenţie medicală, s-a stabilit crearea mai multor puncte de prim ajutor, iar 80 de medici (prin rotaţie) vor asigura în cele 3 zile de festival permanenţa pentru participanţii la festival!

De asemea, reamintim că străzile din proximitatea festivalului NEVERSEA vor avea restricții de circulație auto. Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun care va funcționa 24 din 24 de ore.

TRANSPORTUL ÎN COMUN VA CIRCULA 24 DIN 24 DE ORE!

În intervalul 7 iulie, ora 8.00 șipână în 10 iulie, ora 9.00, programul de transport în comun care deservește festivalul NEVERSEA va fi non-stop.

Începânddin 05 iulie 2017 și până în 10 iulie 2017, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa va suplimenta transportul cu încă două linii SHUTTLE BUS:

NEVERSEA 1 cu plecare de la Gară spre Portul Tomis

NEVERSEA 2 cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis

Traseul NEVERSEA 1: Gară, B-dul Ferdinand, Str. Mihai Viteazu, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Elizabeta, Str. Remus Opreanu, Portul Tomis şi retur Str. Remus Opreanu, B-dul Elizabeta, Str. Termele Romane, Poarta 2 Port, Str. Mihai Viteazu, Str. I. Brătescu, Str. I.Gh. Duca, B-dul Ferdinand, Gară, (dacă se blochează B-dul Ferdinand se circulă pe Str. Traian).

Traseul NEVERSEA 2: Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Elizabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis şi retur, Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Elizabeta, Str. Traian, Str. Mihai Viteazu, B-dul Mamaia, Staţiunea Mamaia.Tot pentru această perioadă se vor prelungi liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în portul Tomis.

R.A.T.C. recomandă participanţilor la eveniment să achiziţioneze abonamente pentru 24 h la preţul de 5 lei sau abonamente pentru 7 zile la preţul de 24 lei. De asemenea, festivalierii pot achita contravaloarea călătoriei prin SMS conform indicaţiilor de pe afişele din autobuze sau la punctele de vânzare R.A.T.C din portul Tomis şi din perimetrul evenimentului, care vor funcționa zilnic între orele 12.00-22.00 și 03.00-08.00.

OFICIEREA CĂSĂTORIILOR ÎN PARCUL TĂBĂCĂRIE

Pe perioada festivalului NEVERSEA, adică în perioada 7- 9 iulie, oficierea căsătoriilor se va face în aer liber, în Parcul Tăbăcărie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Organizati,organizati,msre tam-tam dar la conditiile meteo v-ati gandit...Cred ca au zburat toate umbrelutele si adaposturile din paie de pe plaja...Suntem prea saraci sa organizam ceva de valoare.
0
0
Cross,se vede de la cluuuj cat esti de prost si mirosi la fel!ai citit ce spun clujenii despre a lor infrastructura?bata,nu mai lovi balta cu ineptii ca te faci de tot kktul...
0
0
De ce sa instaleze wc-uri cand apa marii tine loc si de fosa septica nu doar wc!
1
0
cu un primar incapabil sa gestioneze problemele unui oras de talia Constantei, doar norocul ne scapa de nenorociri
7
0
Am fost azi pe plaja Modern. Pe scurt: un zgomot infernal de masini, camioane si drujba ocazionala, mizerie crasa pe plaja, apa marii presarata cu obiecte din plastic papuci, sticle si ambalaje, gunoaie in jurul si pe scarile de acces catre plaja plus vreo 50 frigidere de bauturi, umbrelute de paie si baruri in constructie . Si toate astea, INAINTE de festival. S-au gandit oare capetele patrate de la primarie sa puna pentru tot sezonul, asa din civilizatie, vreo 500 de cosuri de gunoi pe plaja, niste cabine de schimb, dusuri si WCuri adecvate? NU, pentru ca NOI nu meritam.
10
0
Constanta e oras turistic, cel putin asa sustin autoritatile si o parte a locuitorilor orasului. Deci, e normal sa fie vizitat de turisti, de preferat multi si cu cat mai multi bani. Orice eveniment care atrage turisti ar trebui sa fie binevenit si sa aduca beneficii locuitorilor orasului.Dar, modul de organizare a evenimentului, capacitatea infrastucturii si impartirea beneficiilor e alta poveste. Concluzia: o intentie buna se poate transforma intr-un dezastru pentru marea majoritate a locuitorilor. Vedem dupa 10 iulie daca sunt sau nu capabili sa organizeze bine evenimente de amploare in Ct.
6
0
Fatalau baiatul mami... Ai facut din Constanta salami
5
2
80 de medici trebuie sa munceasca suplimentar pt 50.000 drogati si betivi, doar ca sa castige afaceristii si primaria cate ceva
10
2
Plaja este praf facuta, vor urma gunoaiele si o cohorta de cheflii si drogati tapetata cu zgomote zi si noapte, fara sa le pese de linistea populatiei. Si asta cu binecuvintarea Primarului Fagadau si a Min.Apelor, Padurilor si cel al Mediului si ale structurilor de specialitate din subordine.Cum ramine cu restrictiile legislatve legate de plaja si a intreruperii orcarei manifestatii dupa ora 23?Legile sunt pt naivi, nu pentru samsari.
12
6
Eu as spune cei mai multi satanizati, boschetari,poponari,drogati adunati pe plaja modern
8
3
Accesul pe plaja a autoturismelor este interzisa. Observ mai multe masini pe plaja. Si nu numai masini. Containere. Schele. Pe o plaja reamenajata cu fonduri europene ? Nu avem voie sa punem sezlonguri aproape de malul marii ca riscam amenzi usturatoare de la UE. Si acum ? Ne-am deschis larg buciileeeee ...
8
5
Anul trecut Clujul, care are cea mai buna infrastrucura din tara , a fost blocaj si haos total. Anul acesta, la noi, va fi o mare tragedie cu premeditere.
14
3
Ce caz de prostie dureroasa prezinti!! Sa te lauzi ca esti prrrost si sa ai bucuria adunarii cu alti prosti ptr record de prosti adunati pe metru patrat!!deci te-ai evaluat!mergi ca prost pe plaja si vrei neaparat sa fiti numarati.S-o iei si pe ma-ta.Grozav natarau mai esti!!!Numarati-va corect!!!
10
6
Esti deja prost!nici nu trebuie sa te intereseze cati mai sunteti!Esti tu prost ingramadit si nu e cazul sa te lauzi ca cu recorduri!!!
10
8
vom intra in cartea recordurilor,,,,cei mai multi prosti adunati pe plaja la modern.
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218