REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FESTIVALUL NEVERSEA SE ȚINE PE PLAJA MODERN - iată toate detaliile, inclusiv LOCURILE DE PARCARE!

FESTIVALUL NEVERSEA SE ȚINE PE PLAJA MODERN - iată toate detaliile, inclusiv LOCURILE DE PARCARE!

Replica API 24 iunie 2017 | 00:17 1295

Nu mai există nici o îndoială! Festivalul Neversea va avea loc pe plaja Modern! În momentul de față, organizatorii au început deja să descarce platforme și sisteme de sonorizare în zona plajei din spatele Casei Căsătoriilor.

Urmează ca organizatorii să transmită un comunicat de presă, iar primarul Constanței, Decebal Făgădău să facă, la rândul său, declarații.

Amintim că evenimentul programat în perioada 7-9 iulie trebuia să aibă loc în zona Reyna, doar că plaja de acolo a fost lărgită cu fonduri europene, iar evenimente de genul acestui festival (care aduce profit) sunt interzise.

Conform organizatorilor, ţinând cont de toate detaliile tehnice, organizatorii împreună cu toate autoritățiile implicate au decis ca, din cele 3 locații prezentate în luna martie spre autorizare, segmentul de plajădintre plaja Modern și plaja Trei Papuci să găzduiască festivalul NEVERSEA. În acest sens, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral a pus la dispoziția organizatorilor autorizația necesară în vederea desfășurării evenimentului, în conformitate cu prevederile legale, pentru perioada 7-9 iulie.

Festivalul NEVERSEA se va desfășura pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați, iar accesul participanților se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brățara de festival.

În vederea fluidizării traficului și pentru evitarea oricărui disconfort, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a decis restricții de circulație auto în perioada 04.07.2017-10.07.2017 pe următoarele străzi : 1.Strada Train cu Valea Portului / 2.Poarta 1 /3. Sensul Giratoriu Traian cu Termele Romane / 4.Strada Traian cu Blvd. Tomis / 5. Strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga / 6. Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân / 7. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan/ 8. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal/9. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor / 10. Strada Bucovina cu Strada Eroilor / 11. Strada Yokohoma, Strada Salonic și Strada Belvedere. Mai multe detalii găsiți în harta atașată în mail.

PARCĂRI RECOMANDATE ȘI TRANSPORT ÎN COMUN

Fanii care ajung în Constanța cu mașina pot opta pentru cele două parcări în proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expozițional Constanța și parcarea de pe Bulevardul Mamaia nr. 296, (fosta bază ONT). Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcționa după un orar special, care să deservească principalele zone ale municipiului Constanța. Detalii în privința acestuia vor fi comunicate în perioada imediat următoare.

CAMPING RECOMANDAT

Celor care nu au reușit să-și găsească încă un loc de cazare pentru festivalul NEVERSEA, le recomandăm campingul GPM Camping de pe Bulevardul Mamaia Nord din Constanța.

Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim și mulți alții vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum adica trafic restrictionat o saptamana? Si cu miile de localnici din zonele restrictionate ce se intampla? Poate primaria sa-i oblige sa-si lase masinile acasa? Le da primaria biciclete sau le plateste taxiurile? Asteptam cu interes miile de procese cu primaria si IPJ Cta. Stiu deja cativa avocatei care-si freaca mainile de bucurie.
3
0
Doamne, da-le un ultim colectiv si am terminat cu prostalaii din Romania.
1
3
Faceti mai clar acest anunt. Cum adica restrictii de circulatie ?? Se INTERZICE sau cum ,,,, care mail despre ce vorbiti? imaginea prezentata este proasta...
2
0
poate vine un tsunami si scapam de toti aiuritii astia care se aduna acolo
3
2
Dar mai vrem si boschetareala din cand in cand
1
3
VREM SPITALE NU CATEDRALE
2
3
Pai si in spate la casa casatoriilor tot cu fonduri europene s-a largit plaja, asa ca e aceiasi situatie ca la reyna. Aici cum se poate organiza legal? Suntem o tara plina de infractori care acopera orice rahat cu hartii. Multe hartii.
5
2
Daca nu canta Salam , yok sansa ramboo ! O sa o luati la mumu !
3
2
bani cheltuiti aiurea. Acum nu mai vreti SPITALE NU CATREDALE. Cand e vorba de boschetareala droguri alcool nu se pune.
8
5
E cu bani! Apoi dupa ce s-au invatat meltenii moca la festival acum le scoateti banii de shaorma din buzunare!
8
1
Dragi Ardeleni care faceti acest ..talmes balmes: Vorbiti cu Primaria sa rezolve de pe acuma accesul inspre si dinspre locatia respectiva. Fereasca sfantul...!!!!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614