REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Festivalul Peștelui, un eveniment de amploare la Năvodari

Festivalul Peștelui, un eveniment de amploare la Năvodari

Replica API 17 iunie 2019 | 00:41 1154

Pasionații de pescuit și de preparate din pește s-au putut delecta cu cele mai proaspete produse, la Festivalul Peștelui, organizat la Piața de Pește din Năvodari.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 15 – 16 iunie a.c., iar participanții au avut parte, pe lângă concursurile de pescuit și cele mai bune preparate din pește, de un spectacol artistic, susținut de numeroși artiști, printre care copiii de la Academia Mihai Traistariu, Denisa Lucan, Ionela Maricaș, Iani Gana, Rodica Stoian, Demențialii, Laurențiu Vlad și Ana Maria Anagnosti.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va bag muie
0
0
Axinte, te oftici ma ? Sau oi fi Baciu , imobiliarul lui peste ?!
0
0
ce bine ca lumea sa mai trezit si vede adevarul
2
1
de curiozitate ,merge astazi cineva acolo sa caute peste?
2
1
nataraule , cand faci sex cu ma-ta spui lucruri traznite ! mars in pizda ma-tii de ofticat m usrist jegos !
0
3
Un mare kitsch , o sifonare de bani a puscariasului Matei , o baraca din tabla ondulata prin care atunci cand ploua curge apa ca la robinet . Au inventat o intalnire saptamanala , sambata , numita pompuos "Targul de Peste" , ca Primaria Navodari sa gaseasca o utilitate magaziei , eveniment unde nu lipseste in fiecare sambata bufonul-mascarici numit AXINTE care stoarce de bani Primaria Navodari ! Mai AXINTE, la varsta ta , cu strambaturile si fata de taran coclit , ai devenit penibil ! Ce-ti mai place la mesele protocol moca unde bei ca constipatu ! "Mamica ... mi-e foame la burtica"! , bishn
7
1
podul de peste canal arata vai de mama lui,primaria din navodari de xe nu il reabiliteaza si macar vopsit si curatat, vine lume din toata tara..
6
0
ba, constructia este intr o groapa la marginea orasuui unde drumul nu e asfaltat asa ca, e dificil de ajuns. chiar d nul primar! inctam sa mai punem gresie in centru si fori aiurea si asfaltam si noi drumurile de acces la mare????
7
0
Am crezut ca este naveta spatiala Columbia si asteptam sa-si ia zborul. Mult nu mai aveau daca nu se descopereau conductele de la Conpet sub fundatie. Peste cativa ani de zile va deveni China mall.Mamaia -sat sta fara retea de canalizare si strazi asfaltate si voua va arde de pestele lui Matei .
3
1
pestii sint consilierii psd!
6
4
Tintila seful navodariului restu niste neadaptati sugaci cu masini imprumutate janes tu
1
0
Pestele din Navodari, ma refer la constructie, o alta mancatorie de bani pentru muistii din PSD. Au facut pestele dar nu au amenajat drumul pana acolo. M u i e PSD.
10
5
Unde ai tu cartea de munca ma?
4
0
o mica erata, de fapt se numeste festivalul pestelui stricat putred si plin de viermi
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920