REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fetiţa găsită moartă în toaleta ecologică din Mangalia se născuse la termen

Fetiţa găsită moartă în toaleta ecologică din Mangalia se născuse la termen

Replica API 4 septembrie 2014 | 00:00 401

Nenorocire

Nenorocire

Oamenii legii continuă cercetările în cazul nou născutului găsit mort, într-o toaletă ecologică din Mangalia, plutind printre fecale. Ancheta este una laborioasă, întrucât poliţiştii trebuie să dea de urma mamei pentru a o trage la răspundere şi pentru a afla cum au stat lucrurile. Însă, dacă femeia nu a fost luată în evidenţă de vreun medic, cercetările se îngreunează. De asemenea, există şi posibilitatea ca aceasta să nu fie din Mangalia şi chiar nici din Constanţa, şi să fi ajuns în locul cu pricina doar pentru a arunca pruncul. Necropsia trupului neînsufleţit a fost efectuată, dar încă nu s-a stabilit dacă s-a născut viu sau mort. În acest scop se aşteaptă rezultatul testului histologic, pentru a se stabili dacă a intrat aer în plămâni, adică dacă bebeluşul s-a născut viu.

La prima examinare, fetiţa părea născută la termen, cu o greutate de 3 kg şi 400 de grame şi cu o lungime de 51 de centimetri. Nu prezenta semne de violenţă pe trup, iar moartea survenise recent, cam cu o zi în urmă de a fi găsită. De asemenea, ea era învelită în scutece. Reamintim că trupul nou născutului a fost găsit într-o toaletă ecologică, în parcul Diana din Mangalia, în cursul dimineţii de luni, 1 septembrie. Macabra descoperire a fost făcută de către lucrătorii firmei de vidanjare, sosiţi în zonă pentru igienizarea toaletelor. Atunci au dat peste cadavru, moment în care au sunat de urgenţă la 112. Oamenii legii din localitate s-au deplasat la faţa locului şi au declanşat o anchetă, urmând să identifice mama pentru a o trage la răspundere. Dacă aceasta se face vinovată de crimă, riscă să stea ani buni după gratii pentru pruncucidere. Potrivit primelor informaţii din achetă, nou născutul avea cordonul ombilical tăiat. Totodată, menţionăm că respectiva toaletă a fost golită sâmbătă, astfel deducându-se că bebeluşul a fost aruncat în timpul weekendului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614