REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fetiţe de 8 şi 9 ani, AGRESATE SEXUAL de concubinul mamei

Fetiţe de 8 şi 9 ani, AGRESATE SEXUAL de concubinul mamei

Replica API 4 aprilie 2020 | 00:00 18660

Ademenite cu ţigări şi bere

Ademenite cu ţigări şi bere

Caz cutremurător în Constanţa, unde un bărbat a violat şi a agresat sexual fiicele concubinei, minore, luni de zile. Faptele au ieşit la iveală când copilele şi-au luat inima în dinţi şi au povestit mamei toate chinurile la care au fost supuse. Fetele, la data faptelor, aveau 8, respectiv 9 ani, iar evenimentele s-au petrecut la sfârşitul anului 2017 –martie 2018. Joi, 2 aprilie, individul a fost săltat de poliţişti şi introdus în penitenciarul Poarta Albă, acolo unde îşi va petrece următorii ani din viaţă.

Două copile din Constanţa, de 8 şi 9 ani, s-au maturizat cu mult înainte de vreme. Au aflat şi au văzut lucruri de care nu ar fi trebuit să ştie la vârsta lor şi asta din pricina unui monstru cu chip de om care le-a marcat pentru toată viaţa. Concubinul mamei lor, cu care locuiau în casă, le-a abuzat sexual de nenumărate ori, şi le-a violat, fetele trăind un coşmar luni la rândul. Până când şi-au luat inima în dinţi şi au povestit mamei chinurile prin care au trecut. Individul, Daniel Gavrilă din Cumpăna, a fost dat pe mâna poliţiei, fiind arestat preventiv din iunie 2018 până-n februarie 2019, atunci când a fost plasat sub control judiciar, ulterior fiind trimis în judecată.

Detalii incredibile din anchetă: fetiţele, ademenite cu ţigări şi bere

Coşmarul copilelor a început la finele anului 2017. Individul s-a apropiat de ele, mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat, a început să le atingă în zonele intime, să le sărute, să-şi atingă organul genital de corpul copilelor. Astfel de acţiuni au avut loc frecvent, însă, probabil, micuţele nu erau conştiente de ceea ce li se întâmplă. Potrivit surselor apropiate anchetei, minorele erau ademenite cu bere şi ţigări, astfel că individul reuşea să facă ce voia cu ele. Agresiunile sexuale nu s-au concretizat cu viol decât câteva luni mai târziu, atunci când fetele au rămas singure cu individul în casă. Fetele au povestit mamei mai târziu tot ce li s-a întâmplat, concubinul în vârstă de 33 de ani fiind dat pe mâna poliţiei, fiind trimis, ulterior, în judecată.

Testul poligraf l-a dat de gol!

Pe fond, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru viol, nu şi pentru agresiune sexuală, pe motiv că faptele nu pot fi dovedite. Însă, atât părţile vătămate, prin reprezentant legal, cât şi procurorul de caz, au efectuat recurs. Curtea de Apel a desfiinţat soluţia primei instanţe, magistraţii majorând pedeapsa pentru viol de la 5 la 7 ani. Mai mult, l-au condamnat şi pentru agresiune sexuală, la 1 an şi 4 luni, urmând să execute în final 8 ani şi 4 luni.

Săltat de poliţişti şi introdus în penitenciar

Inculpatul a cerut efectuarea unui test poligraf, crezând că va reuşi să să-l fenteze. Pe primul, a avut un comportament disimulat, adică a minţit la întrebările interogatoriului. La al doilea test, au fost puse aceleaşi întrebări, însă sub altă nuanţă, iar rezultatul a fost tot în defavoarea individului. Joi, 2 aprilie, judecătorii Curţii de Apel au dat sentinţa penală. În aceeaşi zi, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța l-au depistat pe bărbatul de 33 de ani, pe numele căruia intanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 8 ani și 4 luni de închisoare şi l-au introdus în Penitenicarul Poarta Albă pentru executreaa pedepsei.

M. P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica cum naiba le a violat de nenumarate ori daca violul nu s-a putut dovedi la medicina legala si nu au avut probe ,a cazut la poigraf .Va place sa scrieti numai minciuni .
3
1
Jegule poate mori acolo ma bucur ca ai ajuns acolo dar e mica pedeapsa pt ce ai facut rasa mati de jeg penal care esti
3
3
Pedeapsa cu moartea ptr. jegu asta.
11
2
Ba drogatilor,cine credeti voi ca va citeste comentariile?!Si nu o mai faceti pe justitiarii ca toti sunteti la fel ca el,dupa cum va baseste mintea.
3
9
Pentru Pintilii 09:21, de acord cu tine, dar daca violatorul e femeie? Ii pune p--a? LOL.
2
7
Sa ai bage coronavirus an mancare acolosa la zbarna
4
2
Cati dintre astia care comenteaza nu sunt viitori pedofili?
3
13
Ba kktule facut din laba !! Mata aia care te-a fatat trebuia sa te arunce in prima canalizare , parazit infect!! Iar de infectul de mai sus au baietii de la PA grija de el , in asa fel sa nu-i lipseasca nimic!!!
17
1
Fututi mortii ma-tii, daca nu te omoram de 10 ori pana te lua politia, iti taiam cariciu si ti l indesam in gat fmmm
32
2
trebuie castrat chimic dupa care sa-i taie gatul!
25
1
Nu mai mori odata, fir-ai al dracului de jeg, faci umbra pamantului degeaba!
20
1
la 8 ani sa bea bere?
14
1
Largareta te fac baietii la cusca
17
1
Rasa ma tii de gunoi, sa vezi ce gaoz o sa ai in loc de cwr, te faci fetita cuminte la parnaie. Nu inteleg cum drecului de ai stat 3 ani in libertate, necondamnat, dupa ce nenorocire ai facut, jegosule
23
2
Pedeapsa capitala atat pentru judecatori cat si pentru violator! Numai un partid Nationalist va face Curatenie generala in Romania ! Romani fiti Nationalisti ! Neomarxistii Liberaloizii si Globalistii ne au mancat Tara si pe noi! Vezi Johan cu educatia sexuala in scoli de la 7 ani!
16
7
Pedeapsa pentru violatori,pedofili schimbarea sexului pe care si-o deconteaza singur!
18
1
pesedist @09:09 ? Pedofilul 20 de ani si hotul dragnea iertat ? Futu-va-n gat de hoti ordinari !!! Muie cu cacat !!!
16
6
Violezi 2 fetite de 8 ani si ii dai 5-6 ani de puscarie si dupa 2 ani ii da drumul. Lui Dragnea ca a angajat 2 femei ii dai 3,6 ani de inchisoare. E f. greu sa intelegi cum se imparte dreptatea de justitia romana. Asta tb. pe viata condamnat, ca de executat nu permite legea.
30
4
AR FI CASTRAT SI COAIELE SA I LE DEA MAMEI FETELOR SA LE MANANCE GUNOAIE DE MUISTE
21
6
Si parca nu nu ne-ar fi de ajuns cu gunoaiele din tara ati mai permis si la toate gunoaiele plecate in lume sa se intoarca virusate in loc sa le verificati cazierul si sa le testati la granita .
13
5
cum la gasit, nenorociti asia se cunosc foarte bine, au un comportament adegvat la ce vor s a faca!trebuie si ea decazuta din drepturi !
7
4
De vina este mama copiilor. Aia e clar ca e o curva penala. Merita si ea fututa un anus si.gura. bravo coaie.
10
20
Asta dar si criminali sau asasini economici care pana sa fie prinsi i-au dat Statul Roman gauri de milioane de euro iar cand au fost prinsi"nu mai aveau bani furati"trebuie dusi la munca sa termine canalul Dunare--Bucuresti pentru ca puscaria nu este sanatoriu sau hotel.
26
0
Scapa cu legea Gorghiu , pnl
8
7
va dati seama ca s-a cuplat cu femeia cu gandul sa ii violeze fetele ei fiind pedofil. pedofilii nu se vindeca niciodata toata viata lor vor avea fantezii numai cu copii. Sunt diverse texte ca se indreapta cu psihoterapie etc ceea ce e o minciuna. Asta ar trebui impuscat. mama fetelor ce sa zic, pe de o parte cand a aflat a actionat si s-a dus la politie pentru asta bravo ca unele tin cu violatorii. Pe de alta parte si ea trebuia sa fie atenta pe cine aduce in casa avand fetitele. . Tatal fetelor unde este? absent din viata lor, o plati oare pensie alimentara?
28
5
sa mori innecat in cacat
16
4
Hai baietii... da ti stingerea in camera!
18
4
Simplu: impuscat.
27
2
daca a fost pe la cusca a fost si el ars ..... poti sa fii cat muntele la cusca daca ai cazut cu pedofilie e nasol ....patura in cap ............. o sa iasa un traumatizat de acolo ...
21
2
... turbat... si lasat sa moara in chinurile turbarii!
36
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614