REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fetițele au ieșit la agățat, făcând pe autostopistele, în sudul litoralului, aproape de Eforie

Fetițele au ieșit la agățat, făcând pe autostopistele, în sudul litoralului, aproape de Eforie

Ana Maria LIPAN 5 iunie 2023 | 00:00 3322

„Fetițele” nu și-au luat liber nici de Rusalii. Prostituatele au profitat de oportunitatea creată de minivacanța care a adus mii de turiști pe litoral și au ieșit la agățat în mijlocul zilei, în apropiere de Agigea. Femeile s-au aliniat pe marginea șoselei, în așteptarea doritorilor.

Fetitele au iesit la agatat, facand pe autostopistele, in sudul litoralului, aproape de Eforie
În timp ce marea majoritate a românilor intră în concediu de Rusalii, prostituatele își intensifică activitatea, profitând de venirea miilor de turiști de pe litoral. “Profesionistele” au renunțat la programul de noapte și au ieșit la agățat duminică, în amiaza mare. Ne este greu să credem că femeile care se bronzau pe marginea drumului, au avut prea mult succes, traficul fiind unul sufocant. 

Fetitele au iesit la agatat, facand pe autostopistele, in sudul litoralului, aproape de Eforie
Pe traseul către sudul litoralului se circula bară la bară, ambele sensuri de mers fiind aglomerate, în parte și din cauza unor tamponări produse. În asemenea condiții, opririle în scopuri „recreative” au fost, cel mai probabil, excluse. 

Fetitele au iesit la agatat, facand pe autostopistele, in sudul litoralului, aproape de Eforie
Legea 61 definește prostituția ca fiind “atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte”, fapta constituind contravenție. Potrivit legislației în vigoare, cei care practică “cea mai veche meserie” riscă să fie sancționați cu o cu amendă, care variază de la 500 de lei până la 1.500 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Cernavoda la locala, in weekend si la tura de noapte(cand nu avem sefi) de obicei stam de veghe acasa,sa nu fim obositi pentru interventi in piata la vanzatori ambulanti de marar si patrunjel!Trai pe vatrai la locala Cernavoda!Folosim CT 18 PCV in interes personal,plimbam neamurile,cumparaturi,etc,,,,
2
2
Au iesit iar politicienii PNL la facut bani!
6
1
Sunt lasate sa sa-si vanda "patrunjelul",au cotizat... au dat dreptul.Daca erau 2 babe la marginea drumului,la piata sau altundeva cu legume erau saltate si amendate de politia locala. Chiar nu le-a vazut nicio masina de politie... locala..municipala... judeteana... chiar nimeni? Faceti un experiment puneti 2 babe la cativa kilometri cu legume in piete,langa pe strada,la drum.Pariu: Babele vor fi amendate!
11
0
In 9 din cele 46 de tari europene, inclusiv turcia si cipru prostitutia este legala : germania, olanda, belgia, austria, elvetia, ungaria, grecia, letonia si turcia; in germania prostitutia s-a legalizat in jurul lui 2003 ptr ca s-a considerat ca fenomenul nu poate fi tinut sub control dar legalizarea este controversata fiind aduse multe argumente contra ei; pe glob prostitutia este legala in 21 de tari din 195, inclusiv cele 9 din europa, deci 12 tari din afara europei, din care tari dezvoltate sunt numai australia si noua zeelanda; restul sunt bangladesh, indonezia, columbia, etc; in africa nu sunt decat 3 : sierra leone, eritreea si mozambic; dupa parerea unor jurnalisti si onguri din occident romania are numarul cel mai mare de prostituate din europa, mult mai mare ca al altor tari !
4
2
Legalizati prostitutia, armele de foc si drogurile usoare...se vor colecta atat de multi bani la buget incat vor fi suficienti pentru majorari salariale serioase la toti bugetarii...grevele vor disparea...
8
6
Dacă faci sex in masină ai dosar ești i*******r Cine e pește cu parașute pe străzi au liber Banul contează garantează și se cotizează
18
2
pe roti. Domnule, este asa de greu sa ii salte pe cei care le aduc? Si pe cei care vamuiesc pestii? Aici se poate vedea cinstea si corectitudinea politiei.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367