REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FETIȚELE de pe VARIANTĂ AȘTEAPTĂ PATRULA în CHILOȚI! Video

FETIȚELE de pe VARIANTĂ AȘTEAPTĂ PATRULA în CHILOȚI! Video

Replica API 10 august 2020 | 00:00 6190

Prezente la datorie și în timpul epidemiei de coronavirus, fetele care își expun și își vând trupurile pe marginea șoselei continuă să animeze litoralul. Fără nicio jenă, acestea își asteaptă clienții pe trotuar, „îmbrăcate”, de cele mai multe ori, doar în lenjerie intimă.

Nu doar polițiștii se află la datorie în această perioadă pe litoralul românesc, ci și prostituatele care-și câștigă existența prestând servicii pe varianta ocolitoare a orașului Constanța. Recent, cei care au circulat pe bulevardul Aurel Vlaicu au putut vedea un moment demn de filmele de comedie. Fiind surprinsă de organele de ordine în timp ce negocia cu clientul său, o prostituată a fugit repede să se îmbrace, la vederea mașinii de poliție.

Fetele de pe variantă, deranjate de polițiști

O patrulă a polițiștilor constănțeni a surprins, serile trecute, o tânără care se afla la „datorie”, negociind cu clientul său „afacerea”chiar în mijlocul trotuarului. Mai mult decât atât, aceasta era aproape goală pe marginea șoselei.Tânăra, care anima atmosfera în miez de noapte pe bulevardul Aurel Vlaicu, a fost deranjată la „locul de muncă” de o mașină de poliție care patrula în zonă. În imaginile surprinse de un cititor Replica se poate observa cum, în momentul în care organele de ordine publică au oprit la tânăra cu pricina pentru a-i cere socoteală, aceasta a fugit repede să-și recupereze hainele și să se îmbrace, fiindu-i date toate planurile peste cap.

În prezent, conform Noului Cod Penal, prostituția este considerată contravenție, așa că fetele primesc doar amenzi pe care, de regulă, nu le plătesc.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice pt:00:49 multa Muie Sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!
1
1
Care produce in toata ue si nato.parlamentul si senatul e plin de curve.
6
1
se mai aude ceva de analfabetii din masina politiei locale cu nr. 04 care voiau placeri gratis pe varianta...?!?
10
1
din Cernavoda anunta priveghiul de 6 saptamani a lui Emil Pian se va tine la Gara fluvial a din Cernavoda.Anuntam cu aceasta ocazie ca avem concursul politiei romane sa fim cati mai multi INTERLOPI cu aceasta ocazie.Traiasca politia romana care ne protejeaza non stop pe noi si fetitele noastre.
8
1
ce articole made in replica..... mama voastra de ziaristii pluii....
4
1
Nu cred ca exista site sa se vorbeasca mai mult de curve ca asta, foarte dese articole cu interlopi si curve, iti vine sa vomiti.
9
0
Proxenetii sunt ticalosii nederanjati.
4
0
sa crape psd-isti de oftica sa le dau muie cu kakat
5
5
Lasati fetele-n pace ......
9
1
Despre cele de la Lazu , imediat la iesire din constanta ???? Este legal acolo??
8
4
e diferenta este intre o zdreanta de barbat ce isi flutura cheile pe varianta si o femeie care ofera placeri unor zdrete de barbati?
8
7
Greu sa practici asa meserie cu masca pe fata si sa pastrezi si distantarea!
6
2
@cetatean pai daca fetele se spala e mai bine nu?
2
0
Se pupa cu tiganii cand ajung acasa trompetele. Zici ca au gingia vanata de la glaspapir.
7
2
important e sa aiba masca si sa voteze cu Orban,restu-s doar detalii
10
8
Atentie !Focar De Infectie la statia Petrom de pe varianta zona mall-ului.Angajatii i-au spaga de la fetele de langa ,care practica meseria pentru a se spala in interiorul toaletei din peco !!!
5
6
Prostituatele nu fac rau nimanui si sunt deranjate de politisti dar derbedeii care tulbura linistea oamenilor in locuintele lor sunt ocoliti si primesc avertismente.Asta e legea si ordinea publica in Constanta?
24
2
Asa...si ?!!....
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218