REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fifor ar fi varianta de premier agreată de mai mulţi din conducerea PSD

Fifor ar fi varianta de premier agreată de mai mulţi din conducerea PSD

Replica API 16 ianuarie 2018 | 01:02 218

Comitetul Executiv Național al PSD se reuneşte, de la ora 11.00, pentru a desemna persoana care fi propusă președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de prim-ministru. Dacă Paul Stănescu, actualul ministru al Dezvoltării, și Mihai Fifor, actualul ministru al Apărării, sunt variante care au mai fost vehiculate, pe lista scurtă a intrat în mod surprinzător și Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, notează stiripesurse.ro.

Alte surse din cadrul PSD afirmă că decizia ar fi deja luată şi că cei mai mulţi lideri ai partidului înclină balanţa în favoarea lui Mihai Fifor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine groful de stroe?
1
0
Bai lepra tu judeci oamenii dupa infatisare sau dupa fapte?
2
1
Doamne cum arata Tudose! Oare PSD nu a vazut pe cine a pus? Nu prea sunt oameni in PSD, pentru administratie publica
6
4
Acesta e programul psd de guvernare : program de varietati si teatru de comedie cu participarea extraordinara a maimutoiului neamului liviu dragnea.Spectacolele de gala cu maimutareli maxime grindeanu si tudose.Daca doriti sa revedeti....asta era la tvr dupa revelion,acum nu e cazul ptr ca dragnea va oferi si alte scenete.Nu e timp de reluari.Programul psd se va incheia la alegeri sau...la DNA.
12
1
Avem nevoie urgenta de un prim ministrul care sa semneze ce scriem noi. Fara sa citeasca, cititul se face la biblioteca nu la guvern. Unu fara familie, fara adresa pregatit sa fuga in jungla imediat ce presa afla ce a semnat.
8
2
Partidul 4M .Muiutzii psd! Au dat o mwye la alegeri si acum isi dau intre ei.
8
2
Fifor este un tip rafinat, educat si instruit care face fata unei functii de premier. Problema este insa Dragnea si Tariceanu care vor sa distruga DNA ca sa scape de puscarie, ei si gasca lor de escroci. Oricine ajunge pm, are acces la informatii clasificate care dovedesc clar ca Dragnea va intra la puscarie, alaturi de multe jigodii din psd. Ei, si arunci va refuza, ca si Grindeanu si Tudose, sa execute ordinele perverse de la Dragnea si Tariceanu, moment in care jocul se stiprica iar. Cauza ' divorturilor' nu este nerespectarea prog de guvernare ci opozitia la escrocheriile lui Dragnea
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108