REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fifor: Barna luptă pentru protejarea intereselor proprii

Fifor: Barna luptă pentru protejarea intereselor proprii

Replica API 22 iulie 2019 | 02:11 425

Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că preşedintele USR, Dan Barna, luptă pentru "protejarea" intereselor proprii şi ale celor "care vor să readucă în România Guvernul şi Premierul '0'".

"Barna ne oferă, din nou, 'marea şansă' de a-l mai avea încă o dată premier pe făuritorul Guvernului '0' în România, domnul Dacian Cioloş, cel care 'îndreptăţit' de rezultatele 0 pe linie, îşi permite să dea lecţii singurei guvernări responsabile şi performante, guvernarea PSD-ALDE. Revenind la domnul Barna, facem şi noi un pariu cu dânsul. Punem pariu că, onest cum se pretinde a fi, va arăta transparenţă în perioada următoare în privinţa tuturor contractelor pe care le-a derulat cu statul. S-ar putea să constatăm că omul 'nou' în politica din România, Dan Barna, nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici, care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii şi ale celor care vor să readucă în România Guvernul şi Premierul '0'", a scris Fifor, pe Facebook.

Potrivit acestuia, PSD nu va permite ca "aceşti falşi actori politici" să arunce din nou ţara "în blocajul" pe care l-a preluat în iarna lui 2016. Tehnocraţii de atunci, nu sunt decât "lozincarii de astăzi", a adăugat Mihai Fifor.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că s-a ajuns la un acord pentru stabilirea unei alianţe politice care să permită USR şi partidului său să participe împreună la alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare. Conducerilor USR şi PLUS li se propune candidatura liderului USR, Dan Barna, la alegerile prezidenţiale, în tandem cu Dacian Cioloş - prim-ministru.

"În februarie, am făcut această alianţă ca un pariu cu România, că două partide venind de la firul ierbii, din societatea civilă în foarte mare parte, au capacitatea să devină actori relevanţi şi reprezentativi pentru România şi pentru electoratul din România la nivel naţional. Rezultatul a fost cel pe care îl cunoaştem cu toţii, a fost un rezultat care a confirmat acest pariu pe care l-am făcut cu România şi, imediat după 26 mai, am început aceste discuţii pentru a merge mai departe, am început aceste negocieri şi pasul următor este această alianţă politică pe care o vom propune celor două partide în zilele următoare", a afirmat Barna. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
2
0
am inteles ptr cine lupta Barna, dar tu ptr cine lupti- atat de nesigur pe tine si manipulat sa fii incat sa nu respectii ceea ce ai spus cu o zi inainte- nu suntem la alba neagra cum sunteti voi obisnuiti- acest partid de doi bani
2
0
Fiforule tu vorbesti, daca guvernarea Ciolos a fost zero, guvernarile PSD au fost guvernarile minus pentru Romania de la Ponta pana la Dancila inclusiv,veniti cu cifrele pe fiecare an de guvernare PSDistilor si aratati cati bani ati cheltuit si pe ce.Lasatil pe Barna si vorbaria veniti cu cifrele ma nu cu gargara.
5
0
Ca am ramas fara corvete? Pentru autostrada aia "cap-coada" facuta de PSD? Guvernare "responsabila si performanta"? Cu PPP Ploiesti-Brasov anulat pentru a patra oara? Cu Dancila, Olguta si Grapini? Profesionistii lu peste. Mai bine ia zi, cand vine Stroe in locul lui Cuc la transporturi?
3
0
Bravo fifor
0
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920