REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fifor: Cei care au depus moţiunea vor doar să dărâme, nu sunt în stare să construiască nimic

Fifor: Cei care au depus moţiunea vor doar să dărâme, nu sunt în stare să construiască nimic

Replica API 15 iunie 2019 | 01:29 411

Mihai Fifor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, susţine că partidele care au depus moţiunea de cenzură "vor doar să dărâme, dar nu sunt în stare să construiască nimic", precizând că România "nu îşi permite o astfel de aventură".

"Ce vor sa facă pentru români cei care au depus moţiunea împotriva Guvernului? Nimeni nu răspunde la această întrebare. Orban zice că ar vrea prim-ministru, dar Tudose spune că el ar fi mai potrivit. Ca să îi împace, consilierul preşedintelui PNL spune că ar fi mai bine să rămână PSD la guvernare. Barna de la USR vine cu alte năzbâtii: nu vrea la guvernare, dar vrea anticipate. Se ceartă şi pe Constituţie. Preşedintele Iohannis vrea revizuire restrânsă, doar pe referendum, USR vrea revizuire lărgită. Domnul Iohannis zice că vrea consens naţional, dar nu-i iese decât un simulacru de pact al Opoziţiei", a scris Fifor, vineri, pe Facebook.

El spune că moţiunea de cenzură nu va fi adoptată.

"Ei zic doar 'Jos PSD', dar niciunul nu e în stare să ofere ceva bun pentru români. Nicio propunere de guvern, nicio propunere serioasă de prim-ministru, niciun program de guvernare. Vor doar să dărâme, dar nu sunt în stare să construiască nimic. România nu îşi permite o astfel de aventură. Asta ne uneşte! PSD nu va lăsa ţara pe mâna acestor impostori. Moţiunea nu va trece!", a adăugat social-democratul.

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Dăncilă trebuie demis; Fără OUG-uri, fără parole de acces şi fără cozi la vot" a fost depusă miercuri şi urmează să fie dezbătută şi votată pe 18 iunie. Moţiunea a fost semnată de 173 de parlamentari PNL, USR, PMP şi UDMR şi neafiliaţi, iar pentru a fi adoptată este nevoie de 233 de voturi favorabile.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
psd ul a distrus romania din 90 incoa ...coposu,ratiu,angel rugina n au fost buni,tara de prosti ce suntem
3
0
Da,sa plece cei care au reparat salariile si pensile taiate de PDL! Sa se care cei care au dat gratuitati studentilor pe tren,cei care au facut ca Romania sa inceapa sa aiba crestere economica si sa fie printre primele tari in culturile de porumb. Sa vina taietorii de paduri prieteni cu austriecii,sa vina cei ce se supun corporatiilor si asigura salarii de sclavi romanilor,cei ce protejeaza schingiuitorii mascati in magistrate. Sa vina teroarea reala pentru romani,ca asta vor si cer .
0
3
Mai Fifor,radeti cioburi de oale sparte.Voi nu aveti capacitatea sa conduceti si reprezentati Ro.In mare masura sunteti niste Puscariasi,Penali,Hozii si Mincinosi si lumea sa mai desteptat mai fraere,voi sunteti cu toti legati ombilical sa distrugeti tara si natiunea,nu sa o salvati.
4
0
Ce diferenta enorma este intre noi si greci : Tsipras a anuntat demisia guvernului imediat dupa anuntarea rezultatului alegerilor europarlamentare pe cand nemernicii astia tin cu dintii de putere. Doresc sa inchei cu un citat celebru al Regelui Carol I : Nu de talente duce lipsa aceasta tara, ci de caractere. Cat de actual....
7
1
de submarine ce mai zici,le facem noi sau le cumparam de la grecotei
6
0
Pai PDL-ul azi numit PNL a demonstrat ca si Ciolos ca sunt in stare sa duca de rapa totul si sa faca haosul un mod de viata in Romania. Voturile in favoarea acestor haite a demonstrat vointa romanilor pentru regresul lucrurilor.E in regula,sa se distruga tot guvernul asta,sa vina bravii useristi. E in regula ca in sfarsit romanii sa aiba parte de toate relele posibile,pentru ca pur si simplu asta vor.
3
7
S-a gasit cine sa vorbeasca despre incapacitatea altora de a face ceva. Imbecilul asta cu rachete balistice in dotarea Romaniei. El a facut o groaza de lucruri bune cind a fost ministrul apararii. I-a anuntat pe rusi ca avem rachete nucleare balistice in curtea din spate. Si geniul asta pustiu mai indrazneste sa vorbeasca despre altii ! O bovina pesedista.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614