REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fifor: Din cauza blocajelor preşedintelui, România investeşte mai puţin, absoarbe mai puţini bani europeni

Fifor: Din cauza blocajelor preşedintelui, România investeşte mai puţin, absoarbe mai puţini bani europeni

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:43 529

Mihai Fifor

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat că au trecut 5 zile de la decizia Curţii Constituţionale şi 26 de zile de când preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să facă numirile miniştrilor interimari şi a menţionat că "din cauza blocajelor preşedintelui România investeşte mai puţin, absoarbe mai puţini bani europeni şi comunităţi întregi de români sunt private de la dezvoltare".

"Curtea Constituţională a stabilit că domnul Iohannis a blocat Guvernul şi îl obligă să emită "de îndată", adică IMEDIAT, decretele de desemnare a miniştrilor interimari. Sunt deja 5 zile de la decizia Curţii şi 26 de zile de când ar fi trebuit să facă numirile interimarilor. În tot acest timp, pe masa fără titular de la Ministerul Mediului, de pildă, zac şase proiecte de investiţii pentru alimentare cu apă in valoare de 1,5 miliarde euro, din fonduri europene. Din cauza blocajelor preşedintelui, România investeşte mai puţin, absoarbe mai puţini bani europeni şi comunităţi întregi de români sunt private de la dezvoltare. Acesta e "preşedintele" care vă propune ironic "România normală"! Spun "ironic" pentru că într-o Românie normală cetăţenii ar trimite direct acasă un astfel de preşedinte! Aveţi ocazia să o faceţi prin vot la alegerile din noiembrie!", a scris duminică Fifor pe Facebook.

Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul juridic între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis, stabilind că şeful statului urmează să emită "de îndată" decretele de revocare a miniştrilor, precum şi pe cele de desemnare a interimarilor. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai grija cum vorbesti bai handicapatule sa nu ramai cu dintii in mana!
3
0
tu sugi pula de foame , activist criminal care ai omorat oameni la canal . Il iubesti pe basescu , adica pe petrov , ati fost colegi . Multa muie fetei tale care incerci sa o angajezi , dar tot curva proasta ramane . Sa ne sugi pula la toti cei cu pensii speciale .
1
3
Se ridica tara mosule! Vine furtuna psd-eilor si va ia pe sus ca pe niste gunoaie ce sunteti! Asa v-ati si ridicat! Furtuna din 2016 care v-a adus la putere, a fost ca o furtuna care a ridicat toiate gunoaiele pe sus, oameni asezati, chibzuiti si muncitori au ramas jos. O sa veti voi acum cand o sa ajungeti cu picioarele pe pamant, cazand de la asa inaltime ce suturi in kur o sa va luati!
7
1
Mars de aici bai lingau Dancilian!!! Nu te doare gura sa vomiti asemenea tampenii?!
6
1
Mai nimicule, tu vorbesti, tu care-i ti trena veoricai, o ti de manuta.. ??!! Esti la MI .. CE FACI putregaiule ?? Jigodiilor, ciumatilor, ati distrus tara cu a voastra guvernare DEZASTRUOASA ! Plecati!
7
1
bhai nimicule
6
1
Mars fmm ca esti pe toate articolele.de un pastele ma ti tastezi atat ma?in ce benzinarie esti cu net gratuit grijania ma ti de psdist spurcat.o sa mictioneze klaus iar pw voi si pe fifor ca bine zice mai jos cineva este doar un elastic de chiloti mi as pl n voi de ciumati
6
2
Sunteti niste JIGODII !
5
0
Sa ne sug pula si noua klaus CIORDITORUL de case si copii o moaca fascista
5
8
Acest idiot, cu muian de guvide afumat ramane ce a fost dintotdeauna: elasticul de la chilotii Veoricai!
8
5
asta e visatorul Romaniei care promitea 3 submarine ... un papa lapte care sta si suge tata de la Veorica ...
11
3
mai neica nimeni, tu te auzi ce vorbesti, chiar nu-ti este rusine, ai impresia ca toti suntem spalati pe creer de voi ciuma rosie? Aveti rabdare, data de 10 noiembrie se apropie, voi ati asteptat 10 august 2018 noi asteptam 10 noiembrie 2019. Fiecare va culege ce a sadit, voi minciuna, noi recunostinta
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920