REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fifor face o dezvăluire ȘOC: 'Dragnea era pregătit să-și anunțe candidatura'

Fifor face o dezvăluire ȘOC: 'Dragnea era pregătit să-și anunțe candidatura'

Replica API 17 iulie 2019 | 00:00 194

Mărturii șoc făcute de secretarul general al PSD, la TVR 1, despre relația dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Mihai Fifor a afirmat că premierul a fost ținut departe de rezultatele sondajelor din campania electorală pentru europarlamentare. Fifor a afirmat că Liviu Dragnea crease în jurul lui un fel de bulă, care nu o includea și pe Dăncilă. Secretarul general al PSD crede că Liviu Dragnea era pregătit să-și anunțe candidatura.

”Era evident că ceva nu e în regulă. Nu cred că era vorba doar de scorul alegerilor. Cred că intuia ce urma să se întâmple a doua zi” a explicat Mihai Fifor modul în care a acționat Liviu Dragnea în seara alegerilor europarlamentare. Secretarul general al PSD a adăugat că Liviu Dragnea era convins că PSD va câștiga alegerile.

”Premierul era izolat în Guvern. S-a opus Ordonanțelor pe Justiție, iar lucrul acesta a deranjat. Era o ruptură între președintele partidului și premier, era o situație extrem de tensionată, a fost o presiune fenomenală pe Guvern”, a mai adăugat Mihai Fifor.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doamne ajuta, ha, ha
0
0
Pai cum sa scoata un cuvant cand ei au fost pusi de Dragnea.au tacut ca kktu n iarba ca au avut avantaje.din ce am auzit si eu cica la Scrovistea era un adevarat centru de comanda.aveau planuri scrise efectiv.erau oameni care raspundeau in fata lu dragnea.saptamanal era sedinta acolo iar luni dimineata fiecare stia ce are de facut saptamana urmatoare.una peste alta asa e in politica.se mananca unii pe altii si calca pe cadavre.sunt nevertebrate.si nu in interesul tarii ci doar in interesul lor si al grupului de interese din spatele fiecaruia dintre ei.sa luam clasa politica n boolaPETOTI
1
0
Fifor linge funduri dupa cum sufla vantu.
2
0
Pana la momentul arestarii nimeni nu a scos un cuvant. Acum care mai de care blameaza era Dragnea. Oameni fara coloana vertebrala.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920