REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fifor invită membrii ALDE să se alăture PSD

Fifor invită membrii ALDE să se alăture PSD

Replica API 28 august 2019 | 00:00 138

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a transmis miercuri că ușile partidului sunt „deschise” pentru membrii ALDE și l-a acuzat pe Călin Popescu Tăriceanu că servește interese ascunse.

„Și eu și colegii mei am primit zilele acestea mesaje și semnale de la membrii ALDE care ne-au spus că nu înțeleg ce se întâmplă și ce jocuri face domnul Tăriceanu. Este îngrijorător că nici măcar în interiorul propriului partid nu a putut explica în mod coerent această mișcare. Însă românii merită și au dreptul să știe ce anume l-a determinat să fugă de la guvernare, din moment ce nici propriul „vis prezidențial” pare că nu mai e motivul. Așteptăm un moment de luciditate din partea domniei sale.

Până atunci, certitudinile sunt următoarele:

1. PSD va continua guvernarea de care domnul Tăriceanu a fugit.

2. Ușa noastră este deschisă tuturor colegilor din ALDE care nu sunt dispuși să accepte să fie sacrificați în numele intereselor ascunse ale domnului Tăriceanu.

3. Istoria ne-a învățat că atunci când un om politic face o mișcare de asemenea anvergură, care pune în pericol stabilitatea țării și periclitează nu doar propriul partid, ci și propria carieră politică, înseamnă că motivele sunt menite să rămână bine ascunse și să servească, de fapt, altora”, a scris Fifor pe Facebook.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai DNA baga-i in puscarie pe cei trimisi in judecata, ca au aceleasi obiceiuri pe unde stau ascunsi la companii de stat
1
2
vrei lucididate de la storcenu, hai cai buna. si voi sunteti panarame nimic de zis.
2
0
Radiografie corecta. Cariceanu nu pleca de la guvernare daca PSD-ul l-ar fi sustinut la prezidentiale. Doar orgoliul lui ranit i-a dictat gestul. Pacat ca parlamentarii si ministrii ALDE au cazut in capcana intinsa... Pentru unii dintre ei aveam tot respectul...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367