REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fifor: Pe fondul tragediei de la Caracal, Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru

Fifor: Pe fondul tragediei de la Caracal, Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru

Replica API 16 septembrie 2019 | 02:05 527

Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis "găseşte de cuviinţă" să lase Ministerul Afacerilor Interne fără ministru în plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei de la Caracal şi în plin proces de organizare a alegerilor prezidenţiale.

"De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituţii care are un rol central în asigurarea ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului. În plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidenţiale, domnul Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru", a scris Fifor sâmbătă, pe Facebook.

El a adăugat că "asta e 'România normală'" pe care o propune preşedintele Klaus Iohannis românilor.

"Cum veţi răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav şi nu va fi un ministru care să coordoneze intervenţiile? Parafrazându-vă propriile declaraţii, 'trebuie să moară oameni' ca să numiţi miniştri, aşa cum vă obligă Constituţia?", a mai scris Fifor. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fifore,de data asta nu ai fost inspirit. Tragedia de la Caracal este de fapt un micron ca marime in raport cu numarul tragediilor similar din Romania dar care nu au fost mediatizate. Romanii sunt efectiv sub talpile imputite interlope si mafiote,insa pentru ca autoritatile sunt in primul rand interesate de a face politie politica si consolidarea castelor impotriva cetatenilor,cine dracu' sa apere cetatenii? Nu exista orase fara capi interlopi in relatii bune cu autoritatile.
3
0
Ce sar psd-eii de kur in sus ca li se apropie ziua cand prin vot romanii cinstiti si furati de psd o sa le scoata la toti trantorii paiul din gura! Adio pensii speciale, adio angajati cu nemiluita la stat! Le-a intrat frica in oase la toata increngatura de fii, nepoti, cumnati, cumetrii, verisori, amante care sug cu nemiluita bani de la buget! Inghitit mai ceva ca pelicanii lu Daea banii stransi cu atata truda de la romanii cinstiti! 'Reati ai drakului de trantori...cu psd-ul vostru cu tot!
5
0
De vina este si PSD. S-a lasat singur fara ministrii prin demisii si demiteri. Lipsa de orientare politica se plateste. Au avut majoritate super mare si nu au guvernat nimic. Au pus incapabili peste tot si PSD si zerourile de la ALDE . Pacat.
7
0
care politie?aia care ascunde probele deoarece face parte din reteaua de proxeneti? Politia aia care ia 3 la orice test? Politia aia care iese la pensie pe la 40 de ani cu 7000 ron net? muriti ba!
6
1
Ce inspirat si smecher a fost Moga ca s a sutit!
7
0
Mai Fiforule ia lasal tu pe Johanis in pace si vezi ca trece anul si cazul Caracal este doar un serial Tv gen Elodia lui Dan Diaconescu,sau tot din cauza lui Johanis bateti pasul pe loc.
16
1
tot ce se intampla acum in tara se datoreaza suta la suta incompetentei, analfabetismului, hotiei voastre
13
0
Bine punctat , stiu si ei toti, ministri, prrmier, presedinte...dar nu le pasa!
5
2
mafia din ministerul afacerilor interne,diicot si parchetele din Romania pline de derbedei sunt tinute in viata de proxeneti si interlopi.Daca ei nu ar proteja miile de gasti de interlopi si proxeneti acestia ar muri de foame.Deocamdata mafia din m.a.i lucreaza frumos probele din dosarele celor doua fete de la Caracal sau evaporat...Made in Roumania, made in golania, made in escrocheria procurorii acopera politia si politia procurorii...
13
1
Comportament "normal" pentru un spion sinistruuuu.Cand mama,tata si tot neamul lui e in Germania iar el a ramas in Romania ca "iubeste " la nebunie poporul asta de oi zanatice..Oare asa sa fie??
8
9
ai fost si un ministru performant
0
13
Iohanis vrea anarhie
6
14
Nesimtitule
10
4
Stire rosieee
12
3
Cu sau fara ministru cazul Caracal se misca la fel, adica foarte, foarte incet fara concluzii clare, precise si ce e mai grav fara mobilul infractiunii si fara inculpat , ce sa mai vorbim de condamnare! Pana se rezolva cazul, dosarul se claseaza, iar Dinca poate fi chiar ministru.Nimic nu-i imposibil.
23
1
Pai de ce nu mergeti urgent in parlament asa cum zice constitutia?? Dobitocilor..
16
3
pe vremea lui carmencita gaze si bastoane si a altor ministri de interne pzdisti, mafia din Caracal era excelent protejata de guvernul pzdist. Te pomenesti ca acum, fara ministru, mafiotii din Caracal au ramas fara principalul loe aparator, iar anchetatorii M.A.I. au inceput sa rascoleasca rahatul?
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218