REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Fii #SuperErou la birou”, proiect marca Crucial Systems & Services

„Fii #SuperErou la birou”, proiect marca Crucial Systems & Services

Replica API 6 mai 2016 | 00:00 333

Prima ediție ETIC

Prima ediție ETIC

În acest an, Crucial Systems & Services dă naștere unui nou concept IT pe piața din Constanța și anume ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial). Acesta își propune să aducă în același loc clienți și prospecți alături de mari nume din domeniul IT. Prima ediție se intitulează „Fii #SuperErou la birou” și invită participanții să descopere cum pot dobândi superputeri devenind astfel niște #SuperEroi la birou.

„Vom prezinta soluții, instrumente simple, utile, sigure și eficiente, capabile să le ușureze munca și să le asigure întreg confortul în activitatea de zi cu zi. Alăturați-vă evenimentului nostru și pe pagina de Facebook! Fii #SuperErou la birou, este cel mai important eveniment local din domeniul Securității IT și va avea loc săptămâna viitoare, marți 10 mai, la Zenith Conference & Spa Hotel“, se arată într-un comunicat al SC Crucial Systems & Service.

Iată câteva motive pentru care trebuie să fii alături proiectului: Te informezi într-un singur loc şi într-o singură zi despre piața de IT; la „Fii #SuperErou la birou”, poți afla în premieră informații despre cele mai noi tehnologii ale unor companii precum Fortinet, Bitdefender, Dell, Lenovo, Fujitsu și GreenDocs. Practic îți acoperi întreg necesarul de tehnologii şi afli răspuns la cele mai apăsătoare probleme; ai acces la demo-uri şi sesiuni tehnice.

Prezentările punctează tendințele din piaţă, însă nimic nu se compară cu un workshop unde poţi vedea tehnologia la lucru şi poţi avea discuţii concrete cu experţi în domeniu. Participanții vor avea posibilitatea, pe durata unei zile întregi, să afle ultimele noutăți din IT de la reprezentanții locali ai producătorilor și să fie în contact direct cu specialiști și experți din domeniu care vor oferi soluții și alternative pentru problemele reale apărute în activitatea zilnică.

Ai ocazia să te detașezi de monotonia zilnică de la birou și să te recreezi într-un spațiu superb, unde să fii martor la un eveniment interactiv, care te va bine dispune ! Pe seară, ți-am pregătit o super petrecere la Restaurant Harlequin. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, hostesse și actori de improvizație care vor face din seara de 10 mai una perfectă! „Fii #SuperErou la birou”, cel mai important eveniment local din domeniul securității informatice si al tehnologiei comunicațiilor, are loc marti 10 mai la Zenith Conference & Spa Hotel. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru înregistrare accesați http://events.crucial.ro/?page_id=67. De peste 18 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai de succes companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.

Având implementat un Data Center modern Crucial Systems & Services oferă servicii de back-up de date, web hosting, servicii SaaS ,,software as a service" ( arhivare, CRM online, share point). Pe plan extern, Crucial Systems & Services este distribuitor de soluţii pentru protecţie a informaţiilor prin clasificare Titus și Data Loss Prevention Digital Guardian, în Bulgaria şi Republica Moldova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614